MPG 2019
-
Polish Eagles vs Polish Eagles Academy 5/22
Puchar
-
@Skoora to chyba tylko trenuje gości?
-
@huzar-shakir zapomniał, że można trenować i sprzedawać nadrabia taktyka
-
@marcin6578 Za dobrze by ci szło
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
@borynos kuźva,nie ten czat
Hehe mi się tez raz pomyliło ale zdonżyłem usunąć
-
@szpilka134 rok temu czy dwa trochę mięsem tu porzucałem,też w temacie MPG.na szczęście się zorientowałem i ktoś mi usunął wpis.inaczej usunęli by mnie
-
@huzar-shakir Nawet obstawiłem, że @Skoora będzie MVP bitwy
-
PL vs PB 6/22
-
-
Polish Eagles vs Polish Eagles Academy 6/22
-
PAM nadal wygrywa z H_PL. Czyżby powtórka wyniku sprzed roku?
-
@dovco_handf PAM to dużo mocniejsza grupa niż rok temu, jak dla mnie jedni z głównych kandydatów do zwycięstwa w tegorocznych MPG
-
@dovco_handf & @Pansushe Macie rację,H_PL nie jest faworytem bitwy z PAM,ale bitwa dopiero się zaczęła i nie przekreślałbym naszych szans na wygrane pojedynku.Nie jednego pewność siebie już zgubiła
-
@huzar-shakir ale to nie oznacza że mamy składać broń
-
@szpilka134 Grupa PAM to świetna ekipa mająca w swoim szeregu wielu byłych bądź obecnych reprezentantów.Prowadzona przez znanego w całym OSM Jerzego ma szansę wygrać całe MPG a w przyszłości i zaawojować w WCC .Nie oznacza to jednak że Husarya położy się przed zespołem @dovco_handf .takiej opcji to akurat niema
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
Nie oznacza to jednak że Husarya położy się przed zespołem @dovco_handf .takiej opcji to akurat niema
Kto nie wierzy w zwycięstwo i nie walczy do końca, przegrał - zanim walka się zaczęła .
-
@dovco_handf PAM to dużo mocniejsza grupa niż rok temu, jak dla mnie jedni z głównych kandydatów do zwycięstwa w tegorocznych MPG
Nie przesądzałbym tego tak szybko, bo równie dobrze można powiedzieć, że poza PAM kolejnymi głównymi faworytami są PL, PE, AG, PW, Husarya_PL czyli tak naprawdę wszyscy poza grupą PB która dopiero zbiera doświadczenie.
W obecnej bitwie to H_PL jest faworytem. W tej bitwie mają 5 reprezentantów kadry. Coś czuję, że bitwa będzie trzymała w napięciu do samego końca, a o końcowym sukcesie zadecydują detale
Powodzenia zarówno w ofensywie jak i defensywie obu grupom, i oby któraś grupa pokazała tą truskawkę na torcie
-
@stefan-joptwojmać
Jestem tego samego zdania co Ty.