Sugestie, aby udoskonalić OSM...
-
@ochowiak
Transmisja meczu jest tylko na telefonie i ona zawsze się odpala po wejściu na dany slot na telefonie, nie ma na to wpływu wejście na komputerze. Jeśli Ci to nie pasuje, to transmisje zawsze można wyłączyć w ustawieniach. -
Przydało by się robić czat i forum w grupach bo tak to jest jeden czat do wszystkiego. (coś a wzór plemion by się przydało)
-
@arcelongames przecież jest forum w każdej z grup.
-
Mniej reklam
-
@huzar-shakir Ale jest jeden czat tylko, a mi chodzi o rozbudowane forum coś na styl plemion gdzie by można zrobić osobne tematy(czaty) np. transfery, taktyki, rozbudowa, itp.
-
@arcelongames Pograj sobię w innego managera to może tam znajdziesz.Tu w OSM jest nieco inaczej.To prosta gierka,nie potrzeba nam za wiele
-
@arcelongames na razie zapraszamy na nasz discord https://discord.gg/EuB7cTe
-
@huzar-shakir Wiem że prosta ale lepsza interakcja by była.
-
@arcelongames said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
@huzar-shakir Ale jest jeden czat tylko, a mi chodzi o rozbudowane forum coś na styl plemion gdzie by można zrobić osobne tematy(czaty) np. transfery, taktyki, rozbudowa, itp.
Przecież jest coś takiego:
Ewentualnie jest także forum grup, gdzie możesz tworzyć tematów do woli:
Ponadto jest darmowy komunikator tekstowo głosowy - discord. Można tam utworzyć różne tematy, np:
-
@stefan-joptwojmać Nie chodzi mi o to forum tylko o grupy w grze gdzie rozgrywamy bitwy.
-
@arcelongames Przecież w grupach też masz czat
-
@daroo933 Ale tylko jeden do wszystkiego. Chodzi mi bardziej o takie forum jak w plemieniu w grze plemiona.
-
@arcelongames no to takiego nie ma i nie będzie proste, to jest osm i tu jest takie forum i każdy jest zadowolony ️
-
@arcelongames said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
@daroo933 Ale tylko jeden do wszystkiego. Chodzi mi bardziej o takie forum jak w plemieniu w grze plemiona.
Nie będzie tutaj takiego forum. Nie ma po prostu sensu powielać dostępnych opcji. Masz tu na forum opcję "Forum Grupowe". Tam też możecie zakładać rozmaite tematy tak jak to ma miejsce w plemionach. Ponadto możecie również na tym forum utworzyć wasz własny czat, ba może być ich kilka. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej odezwij się do mnie w wiadomości prywatnej.
-
Kartki zawodników liczyłby się tak samo jak w realu liga i puchar oddzielnie
-
Z kartkami to w tej grze jest taka sytuacja ,że gdy zawodnik ma już dwie żółte kartki na koncie a w kolejnym meczu otrzyma trzecią, wtedy w kolejnym meczu już nie może zagrać, gdyż na jego koncie pojawia się czerwona kartka. Komplikuje to bardzo sytuację szczególnie w ligach ,gdzie nie ma możliwości transferowania. Wtedy przy absencji kilku wykartkowanych zawodników trudno jest nieraz zebrać wyjściowy skład. Zastanawiam się zatem czy nie można by nieco podnieść w tej grze limitu żółtych kartek ?
-
@cezarro
Ciekawe rozwiązanie, szczególnie że w realnej piłce zazwyczaj pauza jest po 4 lub większej ilości kartek. -
@byku-duma-warmii said in Sugestie, aby udoskonalić OSM...:
@cezarro
Ciekawe rozwiązanie, szczególnie że w realnej piłce zazwyczaj pauza jest po 4 lub większej ilości kartek.o to właśnie mi chodziło