Złote Piłki OSM.pl 2018
-
Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim którzy oddali na mnie swój głos. Jak zaczynałem grać w tą grę, nigdy nie myślałem, że zostanę przy niej na lata. Miałem chwile słabości kiedy na prawdę byłem bliski odejścia na "emeryturę". Ostatni rok był dla mnie (jeżeli chodzi o OSM oczywiście) na prawdę bardzo udany. Dostałem się do nieoficjalnych mistrzostw świata organizowanych przez grupę THE BULLS, gdzie zmierzyłem się z najlepszymi managerami na świecie i dostałem się do najwyższej ligi (z której w pierwszym sezonie spadłem, ale to nie ważne). Zadebiutowałem w młodzieżowej reprezentacji, gdzie myślę, że dałem radę co skutkowało powołaniem do Pierwszej kadry i od razu mecz o 3 miejsce - zresztą wygrany przez POLSKĘ. Zostałem na dłużej i chyba też daję radę mimo, że @Łukasz Kowalski mnie co jakiś czas ochrzania na privie za błędne budowanie kadry :D. Na Arenie krajowej, dostałem się do finału Mistrzostw par z moim kompanem @sniki26 - mimo, iż wątpiłem, że będzie chciał ze mną grać no i co najważniejsze znowu udało mi się dostać do finału IMP, gdzie @Przemek-Kaszti trochę przyfarcił i mnie wyprzedził (żarcik :)) - 2 miejsce jest dla mnie sukcesem. Mam nadzieję, że ten rok nie tylko dla mnie ale również dla was będzie obfity w sukcesy i zwycięstwa (nadal gramy z Husaryą w WCC, więc trzymajcie kciuki) Do zobaczenia za rok i jeszcze raz na prawde dziękuję za wszystkie głosy - bo do końca nie jestem pewny czy zasłużyłem na to zwycięstwo. POZDRAWIAM MARCIN! : )
-
Dzięki wielkie i gratulacje dla pozostałych wyróżnionych
-
@rusewicz said in Złote Piłki OSM.pl 2018:
@rusewicz A no i naturalnie, gratuluje wszystkim pozostałym zdobywcom złotych piłek, mam nadzieję, że grafiki wam się podobają - starałem się:)
Grafika awatarów jest... jak ty - mistrzowska Dziękuję w imieniu całej braci OSM-owskiej.
-
Zostałem na dłużej i chyba też daję radę mimo, że @Łukasz Kowalski mnie co jakiś czas ochrzania na privie za błędne budowanie kadry :D.
Prawdziwy żartowniś się nam trafił
Pamiętaj Marcin, pomimo że wyniki są ok, to należy optymalizować nasz skład, by służył nam na całą bitwę i na wszystkie mecze (rywal, oddania dla siebie i kolegi). Optymalizacja to słowo klucz. I nie obawiaj się, nie tylko do Ciebie piszę na priv... nie ma chyba człowieka w OSM, któremu bym coś nie napisał o strategii budowania składu na bitwę
Napisałem kiedyś długi wątek o "mojej strategii budowania składu" i dopóki ktoś nie podsunie mi lepszej, w kadrze zawsze będę tego wymagałOptymalizowanie składu "wychodzi" w bitwach na najwyższych szczeblach z najlepszymi rywalami.
Szczerze gratuluję Złotej Piłki, sporo sukcesów jak na 1 rok, zasłużyłeś
-
@łukasz-kowalski dziękuję
-
-
-
Różnią sie od poprzednich bo zaginął mi projekt.
Dzięki, świetna prace
Sorki panowie za opóźnienie, pamiątkowe awatary ode mnie jak co roku miały być wcześniej, ale że nie samym OSM wielu z nas żyje, to lepiej późno i wcale. W dogrywce więc 5 Złotych Piłek OSM.pl 2018 ode mnie dla was panowie:
@Przemek-Kaszti
@Damiś27
@Łukasz-Kowalski
@mihau1878
@Rusewicz
A za co? To macie napisane w awatarach. Chyba wszyscy się ze mną zgodzą, że należą im się te wyróżnienia? -
@dovco_handf Złota piłka dla grupy H_PL za najlepszy występ na arenie międzynarodowej też będzie?
-
@huzar-shakir Rozpatrywałem tylko indywidualne osiągnięcia. I tak nie wszystkie się znalazły, kandydatów było dużo więcej. Za rok będę miał na uwadze wyróżnienia dla grup za wyniki... w tym roku, ok?
-
@dovco_handf Nawiązałem do tego wyróżnienia bo chyba kiedyś takowe już było