MPG 2019
-
Puchar dla przypomnienia zdobywa @Rusewicz
-
MPG 2019 R1: AG vs PW 22/22
Aleja Gwiazd zwycięża Bitwa była niesamowicie równa od samego początku, ostatnia kolejka należała do rywali jednak zdołaliśmy utrzymać prowadzenie. Super bitwa i piękne emocje Dzięki @maqpax @mordaf @Pansushe @piotras231 za zaangażowanie i że zachowaliście zimną krew do samego końca Dziękuję również naszym rywalom @Picia2407 @Siarkowy-Mag @krystian16061994 @Didierluk @ToomAnyWays za super bitwę -
@marcin6578 brawo dla was świetny mecz
-
@maqpax @mordaf @Pansushe @piotras231 @Picia2407 @Siarkowy-Mag @krystian16061994 @Didierluk @ToomAnyWays @Marcin6578
Jeszcze proszę o zrobienie tabelki progresu i siłę 11 oraz wkleić cały Puchar.
Inaczej nie będziemy mogli wpisać wam do statystyk indywidualnych oraz grupowych.
Przypominam również innym grupom o tym -
@marcin6578 Mój typ się sprawdził.Gwiazdy pokonały wojowników choć nie sądziłem,że będzie aż tak trudno.Gratuluję wam wygranej.Ekipie @ToomAnyWays należą się także wielkie brawa za dzielną postawę do samego końca.
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
Puchar dla przypomnienia zdobywa @Rusewicz
@Rusewicz to ostatnio kolekcjoner Pucharów lig, najpierw w kadrze, teraz w MPG .
-
PL vs PB Final 22/22
Ostatnia kolejka, tak jak zresztą cała bitwa, wyraźnie dla Nas
Statystyki
-
@dovco_handf 2x z rzędu w kadrze chyba
-
@dovco_handf 2x z rzędu w kadrze chyba
O! No właśnie, piekielna forma przyszła w odpowiednim momencie .
-
@Damiś27 jest i progres
-
@Kamson73 @Byku-Duma-Warmii @suchy998 @Magic-89 @szeregowiec Panowie,dzięki za dobry pojedynek ,wbrew pozorom,patrząc na końcowy wynik łatwo o zwycięstwo nie było .Powodzenia w kolejnych pojedynkach
-
Niepokonany Takie bitwy lubię.
-
Gratulacje dla graczy Husarii. W pełni zasłużone zwycięstwo.
-
Polish Legends vs Pink Bears
W sile wyjściowej 11 na końcu "6+" oznaczyłem, czy dany gracz miał 6 lub więcej zawodników z danego kraju czy też nie.
Proszę kapitanów bitew o ustalenie MVP bitwy!