🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@huzar-shakir w sumie dwie, jedna na Wembley a druga w Łodzi w Lidze Mistrzów przeciw Atletico Madryt
-
A my Polacy jak zawsze tylko narzekamy
-
@byku-duma-warmii Chciałbym oglądać nie tylko zespół Polski,który wygrywa,ale też taki gdzie prezentuje taki poziom gry,żeby to się też nam kibicom podobało.Za Nawałki coś jeszcze chłopaki grali,tu tego nie widać.Rozumiem że potrzeba czasu na zgranie zespołu,który się nieco zmienił ,ale ile tego jeszcze ekipa Brzęczka ma go dostać?Rok,dwa czy jeszcze więcej?
-
@huzar-shakir niestety lub stety piłkarze grają tez w swoich ligach więc to nie takie proste
-
@szpilka134 Za poprzedniego trenera też grali w klubach ,każdy grajek w innym a jednak w reprie zgranie było.
-
@huzar-shakir tak ale nawalka pare lat był selekcjonerem a pan jerzy nawet rok nie był myśle że będzie lepiej
-
@beyah1985 hehe luksemburg co oni wogóle tu robią?
-
@szpilka134 póki co to walczą o awans na EURO
-
@szpilka134 Kurde ledwo Ukraina z nimi wygrała (miałem na kuponie win Ukrainy ). I gdyby nie samobój w 93 minucie to oni byliby na 1 miejscu.
-
To pokazuje, że nie ma już słabych reprezentacji.
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
To pokazuje, że nie ma już słabych reprezentacji.
Według tabeli, to my pokonaliśmy póki co jasłabszych rywali w naszej grupie
-
Lista piłkarzy zgłoszonych do FIFA na Mistrzostwa Świata FIFA U-20 Polska 2019!
-
Powołania na nadchodzące mecze el. ME z Macedonią Płn. i Izraelem!
Jakieś zaskoczenia?
-
Reca w tym sezonie spędził całe 140 minut na murawie w Atalancie, z czego ostatnio wystąpił prawie dwa miesiące temu (27 minut na boisku).
Dla porównania inny nasz lewy obrońca, ten już WYSTĘPUJĄCY w Serie A, Paweł Jaroszyński zgromadził 1334 minuty na włoskich boiskach. W kwietniu co prawda leczył kontuzję, ale i tak decyzja o dalszym powoływaniu Recy dla mnie trochę bezcelowa.
Dobrze że przynajmniej jest Rybus
Ciekaw jestem czy swoją szansę na debiut dostanie Sebastian Szymański. Cieszę się że selekcjoner nie zapomina o Przemku Frankowskim, który imponuje formą w MLS -
@pawełfurmański Ale nie powołał ani jednego zawodnika z mistrza Polski, a to już jest, delikatnie rzecz ujmując, nieeleganckie wg mnie .