🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
TatrySki Podhale Nowy Targ – GKS Tychy 1:2 d. (0:0, 1:1, 0:0 - d. 0:0, 0:0, 0:0, 0:1)
0:1 - Gleb Klimienko - Filip Komorski (22:15),
1:1 - Krystian Dziubiński (26:10),
1:2 - Alexander Szczechura (125:40)Sędziowali: Paweł Breske, Zbigniew Wolas (główni) – Patryk Kasprzyk, Daniel Lipiński (liniowi).
Minuty karne: 12-10.
Strzały: 55-86.
Widzów: ok. 3500.
Stan rywalizacji (do czterech zwycięstw): 3:3.
Kolejny mecz: w sobotę w Tychach (15:15)Podhale: Odrobny – Jaśkiewicz, Kolusz; Dziubiński, Koski, Różański (2) – Suominen, Tolvanen; Sammalmaa (2), Zapała, Michalski – Hovinen, Mrugała (2); Wielkiewicz (2), Neupauer (2), Guzik (2) – Wajda; Siuty, D. Kapica, Worwa oraz Moisio.
Trener: Tomek ValtonenGKS: Murray (2) – Pociecha (2), Ciura (4); Witecki, Cichy, Szczechura – Górny, Bryk; Jeziorski, Rzeszutko, Gościński – Kolarz, Bizacki; Klimienko, Komorski, Jefimienko – Sýkora, Kogut (2), Michnow.
Trener: Andrej Husau -
@beyah1985 albo to Cracovia rozgromi rywala
-
@mihau1878 o 16 drugi trening
-
@beyah1985 Williams z tym walczy od paru sezonów niestety mam nadzieje że kubica zdobędzie kilka ladnych punktów i się ewakułuje z tego teamu...
-
@szpilka134 Nie sądzę żeby Kubica nagle poszedł np.do Ferrari czy McLaren.Nie oszukujmy się,niestety na ten moment formuła to nie liga dla Polaka.Williams jest trochę albo aż za bardzo w plecy za innymi ekipami.To jedno,druga sprawa to,bardzo istotna,najważniejsza, ręka Kubicy nie do końca sprawna też nie ułatwia mu prowadzenia bolidu jak by chciał.
-
@huzar-shakir również nie sądze żeby od razu po 1 sezonie był w czołowych teamach ale jeżeli miał by dobry sezon w wiliamsie (chodź wątpię) mógł zapewnić sobie miejsce jako 2 kierowca np w HASS, Toro rosso czy naprzykład Racing point myśle że czas Wiliamsa się powoli kończy albo zwolnią tą babke co tym dowodzi albo zaliczą kolejny sezon na minusie...
-
@szpilka134 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@mihau1878 o 16 drugi trening
w drugim treningu tak to wyglądało
-
@mihau1878 jak myślisz kto wygra? Ja stawaim na verstapena lub Leclerca
-
@szpilka134 Ja z obstawianiem poczekam na kwalifikacje
-
@mihau1878 racja ale widać że leclercowi pasuje tor
-
@szpilka134 wydaje mi się, że Ferrari postawi na Vettela, tak jak w Australii
-
@mihau1878 ale kwali dla leclerka
-
@szpilka134 Fakt, i to pobił rekord toru należący wcześniej do Niemca.
-
@mihau1878 ewidentnie Leclerc może jutro wygrać albo być na czołowych lokatach