Türkiye Forum Turnuvası
-
Sarı Grup: Davetler gönderildi.
@aymakmm
@femeks
@FrikikFikri83
@iboaras
@Mehmet-Krm
@memoemnn
@neftimur
@oguzhan3407
@Rensjem
@RvP1228
@samorinho7
@Terzi-Burakhan -
Mavi grupta herkese davet atılmıştır. Sıkıntı olan varsa bana oyundan mesaj atabilir
-
Sari ve kirmizi grupta 2ser kisi bot ekibinden. Turnuvada 5 bot ekibinden 4 gs ekibinden menajer var denmisti. Gruplari tekrar gozden gecirip ayarlarsaniz iyi olur. Sefaf bir turnuva olmayacagini dile getiren arkadaşlara katilmamak elde degil diger turlu. Ayni zamanda kirmizi grupta 2 menajer gs ekibinden. 4 grup varken bu sekilde bir ayarlamayi neden yaptiniz?
-
Beyaz Grup
@Bilal-Osman-ÇETİN
@oktay-zengin
@ciMenmst
@ercanazize
@hocamdomdom
@IFlaresI_1
@kaan-thk
@kapon26
@Musa-Ceylan
@orionn_41
@VI33DAL
istekler atıldı. İsteği atılmayanlar bana özelden ulaşabilir. -
Kırmızı grupta bana davet gelmedi hala atıldimi davetler. Menejer ismim Allahdekalbim
-
@hustundel said in Türkiye Forum Turnuvası:
@fatih_kekilli niye ilk 48 kişi alınacak demedik çünkü görüldüğü üzere başvurudan cayanlar ve onaylamayanlar oluyor yani yedek alımları yapılması gerekiyordu bu yüzden başvurular açık tutuldu. Diğer sorunun cevabını yukarıda verdim cayanlar olmasaydı her ekipten maksimum 4 kişi vardı ilk listede. Eğer neden ilk aşamada aynı ekipten maksimum 4 kişi aldınız diye soruyorsan bu da bizim tasarrufumuz
Öncelikle iyi akşamlar @femeks
Yukarıda da yazdığı üzere;
Turnuvaya ilk başvuranlar arasında birçok aynı ekipten menajer vardı. Her ekipten şartları karşılayan maksimum 4 menajer turnuvaya dahil edildi ama ilk oluşturulan 48 kişilik kadrodan birçok isim turnuvaya katılmayınca başvurular arasında şartları karşılayan menajerler dahil edildi. Gruplar, aynı ekipten en fazla 2 menajer olacak şekilde ayarlandı. Turnuvada osm kuralları geçerlidir. Ayrıca 2 menajerin birbirine maç sattığı bir olaydan şüphelenirseniz kanıtlarla beraber şikayet etmeniz yeterlidir. -
@yusuf-çi̇rci̇ iyi aksamlar hocam. Benim ekibimdeki lord neden tercih edilmedi peki? 6-7 menajerin oldugu bir ekibin katildigi turnuvada ben ne diye sikayet edecegim. Mac satsalarda etmem ben eglenmek icin oynuyorum bu oyunu. Katilimcilari yazdiginizda 5 bottan menajer var dediniz katilmayanlari bottan tercih etmissiniz.
@CnytAkn hocam ben seffaf olacagini dusunuyorum ama turnuva baslamadan ayrımcılık yapildigi algisini yaratmasaniz daha şık olurdu.
Her neyse agliyor korktu diye dusunulmesin gecmiste ekipler birliginin turnuvasinda da yer almisti ekibimiz. Yusuf hocam da hatirliyordur. Buna benzer durumlar olsada turnuva boyunca menajerler ekip degistirdiginden kaynaklanmisti.
Tum katilimcilara basarilar dilerim tekrardan. Umarim seffaf ve mac satmadan oynanir maclar. -
@cnytakn said in Türkiye Forum Turnuvası:
Şeffaflıktan supheniz olmasin OSM Kurallarına uymayan menajerler cezalandiralacaktir, turnuva boyunca gördüğünüz şüpheli durumu bize bildirebilirsiniz.
Yorumum neden silindi, forum kurallarını ihlal mi ettim fark etmeden Sebebini öğrenelim de ona göre hareket edelim. (yalan yanlış veya kışkırtıcı bir yorum değildi diye düşünmekteyim). İyi forumlar..
Turnuvada mücadele eden arkadaşlara da başarılar dilerim
-
@cnytakn olay burda maç satmaktan çok sizin adaletli olmanız ama siz görünen o ki eksik menejerlerin yerini bot ekibinden menejer alarak kapatmışsınız sadece bot ekibindeki menejerler söylediğiniz kriterleri taşıyorsa gerçekten ben çıkar sizden özür dilerim ama bu bana samimi gelmiyor kusura bakmayın ayrıca maç satma olayı olursa fotoğraf çekip atın demişsiniz biz dışarıdan sadece kadroları görürüz diğer taktikler değiştirilip maç satılsa kimsenin ruhu duymaz kanıtlanmaz bunu engellemek için her gruba her ekipten bir menejer vermeniz gerekiyordu bence basit bişeydi ama yapamadınız yada yapmak istemediniz o artık vicdanınızla sizin aranızda turnuvadaki tüm arkadaşlara başarılar dilerim umarım adil hak edenin kazandığı bir turnuva olur.
-
Kırmızı Gurup-S1 Olympique Marseille
-
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar. Herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına forum turnuvamıza katılım sürecinde katılımcıların belirlenmesi aşamaları hakkında sizlere bazı bilgiler vermek istiyoruz.
Turnuvaya ilk etapta toplamda 74 başvuru yapılmış olup bu başvurularda bazı ekiplerin yoğunlaştığı görülmüştür. Bunun üzerine turnuvanın ilan yazısında belirtilen katılım kriterlerine ilave olarak Destek ekibinin ortak kararıyla insiyatif alınarak bir ekipten 4 menajer kuralı doğrultusunda başvurular incelendi ve başvuru sırasına göre toplamda 4 menajeri aşan ekiplerin haricinde kalan diğer menajerler başvuru sırasına göre 48 kişilik kontenjana dahil edilerek katılımcı menajerlerin onayına sunulmak üzere ilan edildi.
Ardından bu ilan edilen 48 kişilik kontenjandan çeşitli sebeplerle turnuvaya katılmaktan vazgeçenler olunca, yine başvuru sırasına göre diğer başvuru şartlarına haiz menajerlere katılmaktan vazgeçenlerin sayısı kadar kontenjan ayrıldı. İşte bu noktada bir ekipten 4 menajer kuralı mecburen bozulmuş oldu, çünkü; bazı ekipler turnuvaya yoğun ilgi gösterdiğinden vazgeçenlerin yerine başvuru sırasına göre turnuvaya davet edilen diğer menajerlerden birçoğu da yine turnuvaya yoğun ilgi gösteren ekiplerdendi.
Bu şekilde başvuru sırasına göre 67. menajer olan orionn_41’ e kadar gelindiğinde turnuva katılımı yeter sayısına ulaşılmış oldu.
Turnuvamız emin olabilirsiniz ki son derece şeffaf bir şekilde planlanmış olup katılımcı arkadaşlara şimdiden başarılar dilemekle birlikte çeşitli sebeplerle katılamayan ya da başvuramayan arkadaşlarımızın da inşallah olmasını dilediğimiz önümüzdeki turnuvalarda yer almasını diliyoruz. Tekrardan herkese hayırlı geceler. İyi oyunlar, iyi forumlar. -
Sonuçta bu bireysel bir turnuva arkadaşlar, ekibin bence bi önemi yok burada ama bazı arkadaşların dediği gibi mesela benim ekibimden ben dahil 4 kişi var ve herkes farklı gruplarda yer alıyor, bu yarı finaller için daha şeffaf bir görüntü sağlar aynı grupta birden çok aynı ekipten menajer olmasına göre ama zaten dediğim gibi bu bireysel bir turnuvadır ve final grubunda da herkes şampiyonluk için mücadele edecek zaten.
-
Arkadaşlar bende katılıyorum şeffaf olmasa kendi SFK takımımdan 4 arkadaş katıldık ve hepimiz ayrı gruplardayız ve bireysel olarak herkes mücadele ediyor moderetörler elinden geldiğince bir şey ler yapıp oyunu güzelleştirmeye çalışıyor eleştirmek yerine saygı gösterin bir sıkıntı olursa turnuva sonunda şikayetlerinizi konuşabilirsiniz
-
-
selamün aleyküm arkadaşlar turnuvaya katılan bütün arkadaşlara başarılar dilerim inşallah güzel temiz ve adil bir turnuva olur.