Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir @Dovco_HandF Szczęście mi sprzyjało i z dwoma defensywnymi pomocnikami po bokach obrony osiągnąłem mój najlepszy wynik w tym sezonie (5:0)
-
Mój mały, osobisty rekordzik, szkoda ze sporo menago odpadlo, swoja droga nawet moderator ligi odszedl
-
@łukasz-wierzbowski 8520 punktów to naprawdę świetny wynik .
-
Kolejny mój mały rekordzik, całkiem przypadkowy w Lidze Grupowej PAM numer 12:
-
@dovco_handf said in Rekordy i Sukcesy:
Kolejny mój mały rekordzik, całkiem przypadkowy w Lidze Grupowej PAM numer 12:
W tej samej lidze mnie również udało się poprawić swój rekordzik wartości składu
-
@cezarro Te same cyferki, a wartość jakże inna Gratki .
-
@Dovco_HandF w Lidze Grupowej PAM to @tristan1982 pojechał grubo z wartością składu :
; -
@cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
@Dovco_HandF w Lidze Grupowej PAM to @tristan1982 pojechał grubo z wartością składu :
;Trochę więcęj
Niestety do mojego najlepszego osiągnięcia i tak brakło 200 mln...
jedynie w tej lidze wyrównałem swój rekord "siły 11" 114
Napastnicy: 117+116+111=344
Pomocnicy: 119+113+108=340
Obrońcy: 116+111+110+108=445
Bramkarz: 128
Razem: 1257
Średnia wyjściowej "11": 114 -
Rzadko tu bywam więc jeszcze kilka moich ostatnich rekordów/osiągnięć:
-
co prawda juz jakiś czas temu rocznica... 8 lat w nałogu
-
moja najwyższa wygrana przeciw obozowi. co prawda miałem ponad 2 x większą wartość kadry ( ok 200mln , rywal ok 85 mln)
-
6 bramek zdobytych przez mojego napastnika Thauvin (2x klasyczne hattricki)
-
największy skill zawodnika - bramkarza 134
-
-
@tristan1982 said in Rekordy i Sukcesy:
największy skill zawodnika - bramkarza 134
Wymiatasz z tym i innymi rekordami .
-
@tristan1982 Gratuluję wytrwałości w grze.
Liga angielska jest długa,więc można bić rekordy skill zawodników,nie mniej gratuluję
-
@dovco_handf dzięki
@huzar-shakir dzięki
wiem, że to nie jest jakiś super rekord. nie skupiałem się wyłącznie na trenowaniu delikwenta -
@tristan1982 Nie wiem jak to jest mieć zawodnika ze skill 134,nigdy nie miałem takiego,może kiedyś się trafi,choć nic na siłę
-
@tristan1982 134 skill GK szacunek! Korzystasz w przyspieszaczy czy wszystko na czysto? Bo jeśli tak to musisz na prawdę sumiennie przykładać się do treningów
-
@daroo933 żadnych przyspieszaczy i to nie było z myślą o rekordzie. to był slot testowy... wyszło dopiero w trakcie jak przy rozbudowanej bazie treningowej wpadały "100" przy treningu.... do tego długa liga. starałem się przeprowadzić 2x sesje treningowe na dobę.
-
@borynos 2 gole na wagę zwycięstwa w doliczonym czasie gry? Rewelacja!
-
SC Freiburg
cel 15
0 porażek w sezonie i 1 miejsce