(L)egia Warszawa
-
Ja pamiętam właśnie raczej te starsze mecze Legii z pierwszej chyba edycji Ligi Mistrzów, wtedy zero trudności wyjścia z grupy i dobra gra, jak się ma tyle wiosen co łysy Bednarz to sie zna te stare czasy
-
Maciej Szczęsny miał mecz życia w Anglii .
-
To była gra, a Blackburn Rovers był mistrzem Anglii. Nie wiem czemu najlepiej kojarze Bednarza, stary Szczesny wymiatał ok. Dobra bo mnie z miasta wykopią.
-
@bounty-8358 said in (L)egia Warszawa:
To była kurwa gra, a Blackburn Rovers był mistrzem Anglii. Nie wiem czemu najlepiej kojarze Bednarza, stary Szczesny wymiatał ok. Dobra w huj bo mnie z miasta wykopią.
W obecnych czasach trudno wyobrazić sobie wyeliminowanie mistrza Anglii przez jakikolwiek polski zespół. To jakaś totalna abstrakcja. Wtedy jednak Legia miała znakomitą ekipę , w której aż roiło się od reprezentantów Polski, a kluczową rolę odgrywał ''generał'' środka pola czyli Leszek Pisz. Niektórzy twierdzą że była to najlepsza ekipa jaką Legia kiedykolwiek miała.
-
Co ty gadasz 7 lat później Groclin Dyskobolia wyeliminował Manchester City pod wodzą Anelki, piękny gol Mili z wolnego.
Coś ciekie masz te swoje statystyki piłkarskie. Chyba, że początek XXI wieku to dla Ciebie już niedzisiejsze czasy . Określ się, żeby można było Cię w końcu zrozumieć -
@beyah1985 said in (L)egia Warszawa:
Co ty gadasz 7 lat później Groclin Dyskobolia wyeliminował Manchester City pod wodzą Anelki, piękny gol Mili z wolnego.
Coś ciekie masz te swoje statystyki piłkarskie. Chyba, że początek XXI wieku to dla Ciebie już niedzisiejsze czasy . Określ się, żeby można było Cię w końcu zrozumiećMecz o którym piszesz odbył się w 2003 roku , więc już 16 lat temu , a nie obecnie. Poza tym Manchester City nie był wtedy mistrzem Anglii.
Zanim zaczniesz pisać głupoty to najpierw przeczytaj ze zrozumieniem treść z którą chcesz polemizować , śniegowy koleżko -
@beyah1985 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Czarek nie denerwuj się bo Ci żyłka pęknie
Barcelona też nie jest mistrzem a wspominasz.... Trzymaj się faktów i trzymaj kciuki za LegięGdzie wspominam Barcelonę ? I jak to Barcelona nie jest mistrzem ? Co Ty bredzisz ,chłopie ? Nie wiem na czym polega Twoje upośledzenie , dlatego radziłbym Ci żebyś czym prędzej skontaktował się z lekarzem lub farmaceutą. Obawiam się jednak że diagnoza dla Ciebie może być tylko jedna :
-
@borynos said in (L)egia Warszawa:
Czaruś jest dobry amigo, podobnie jak ten "expert" który twierdził, że piłka nie zmierzała w światło bramki, ciekawe czemu została wykopana z lini bramkowej
Ten paralityk z Lechii który strzelał na pewno by nie trafił do pustej bramki ,a piłka zmierzała w kierunku linii bramkowej tylko dlatego , że zmieniła tor lotu po odbiciu się od Jędrzejczyka . Inaczej by było ''pudło roku ''
-
@szpilka134 nie gadaj głupot, Jedrzejczyk ma swój duży wkład na Euro 2016, za to szacunek, tutaj raczej sędzia powinien sędziować siatkówkę ale na ten temat może wypowie się nasz nowy , najlepszy, polski expert - Czaruś
-
No i na tym możemy chyba zakończyć już temat zagrania ręką przez obrońcę Legii. Wszystko zostało już wyjaśnione i wszystkie wątpliwości rozwiane. Proszę zatem grzecznie aby więcej nie jątrzyć w tym temacie, w przeciwnym razie będę musiał poprosić o interwencję Moderatorów