🦅 🇵🇱 [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol] REPREZENTACJA NARODOWA:
To pokazuje, że nie ma już słabych reprezentacji.
Według tabeli, to my pokonaliśmy póki co jasłabszych rywali w naszej grupie
-
Lista piłkarzy zgłoszonych do FIFA na Mistrzostwa Świata FIFA U-20 Polska 2019!
-
Powołania na nadchodzące mecze el. ME z Macedonią Płn. i Izraelem!
Jakieś zaskoczenia?
-
Reca w tym sezonie spędził całe 140 minut na murawie w Atalancie, z czego ostatnio wystąpił prawie dwa miesiące temu (27 minut na boisku).
Dla porównania inny nasz lewy obrońca, ten już WYSTĘPUJĄCY w Serie A, Paweł Jaroszyński zgromadził 1334 minuty na włoskich boiskach. W kwietniu co prawda leczył kontuzję, ale i tak decyzja o dalszym powoływaniu Recy dla mnie trochę bezcelowa.
Dobrze że przynajmniej jest Rybus
Ciekaw jestem czy swoją szansę na debiut dostanie Sebastian Szymański. Cieszę się że selekcjoner nie zapomina o Przemku Frankowskim, który imponuje formą w MLS -
@pawełfurmański Ale nie powołał ani jednego zawodnika z mistrza Polski, a to już jest, delikatnie rzecz ujmując, nieeleganckie wg mnie .
-
@dovco_handf Racja, mógłby sprawdzić Dziczka lub wziąć Czerwińskiego.
W ogóle tylko trzech, jak dobrze liczę, zawodników z Ekstraklasy co jest wynikiem bardzo kiepskim. Długo już chyba nie było tak nie wielu zawodników z rodzimej ligi w kadrze. W ogóle mam wrażenie, że Brzęczek mniej pilnie monitoruje polską ligę niż Nawałka -
@pawełfurmański Uważąm tak jak ty .
-
Ciekawe jakie papiery ma Reca na Brzęczka Bo powoływanie gościa, który zagrał od ostatniego zgrupowania w klubie 29 min to nieśmieszny żart.
-
Powołuje go tylko, dlatego że on grał u niego gdy on był jeszcze trenerem Wisły Płock. A teraz to już trochę przesada z tym jego powołaniem.
-
@beyah1985
Jak bym mógł już dawno bym zwolnił tego Brzęczka, gramy kompletnie bez pomysłu na grę. Ale jak to u nas jest dopiero po kolejnym blamażu na dużej imprezie się o tym przekonamy. -
@byku-duma-warmii ale to już następny będzie trener z zagranicy..................ale znając Bońka będzie to Ricardo Sá Pinto
-
Powinien dać szansę nowej krwi z mistrza Polski, nawet gdyby zawodnik miałby nie zagrać, to chociaż byłby dumny z udziału w zgrupowaniu narodowej kadry.