-
Witam. Jestem nowym gracze, i mam pytanie odnośnie tej gry.
Czy w poprzednich wersjach można było zatrudniać sztab ?
Szukałem jakiś porad co do tej gry i na You Tube np widzę film z 2015 roku i te menu jak by bardziej było rozbudowane , od obecnego. I nie wiem teraz czy to ta sama gra i po aktualizacjach ją okroili ? czy jest jakaś inna wersja tej gry ?? -
@MateuszTarasek
Jest to ta sama gra - OSM to co widziałeś na YT to była poprzednia wersja 2.0,aktualnie gramy na wersji 3.0. Forum również zostało przekształcone i teraz wygląda wszystko trochę inaczej,ale uwierz mi,że jest tak samo wciągająca jak wcześniej -
W tym problem że bardziej mnie jednak przekonuje tamta wersja. Chociaż nie grałem ale jak patrze na film to bardziej mi do gustu przypada. Zobaczymy czekam na 1 mecz i nudzę się jak cholera.
Idzie zrobić transfer zawodnika z innej ligi ? Czy tylko Tych co pokazuje na liście transferowej??
-
@MateuszTarasek
Ty dopiero zaczynasz,więc nie masz problemu z przestawianiem się Pomyśl jak było nam ciężko się przestawić-menagerom,którzy mają za sobą setki i tysiące meczy Myślę,że jak zagrasz pierwszy mecz to się przekonasz do OSM. Specyfiką tej gry jest,że każdą ligę grasz tylko jeden sezon
Co do zawodników-oprócz graczy z listy transferowej możesz sprowadzić gracza od skauta. Wchodzisz w SZTAB,następnie SKAUT i określasz parametry. Nastepnie czekasz kogo Ci przyprowadzi. Niestety w obecnej wersji gry zakup zawodnika od skauta to wydatek 15 monet,oczywiście oprócz gotówki,jednak cena od skauta jest dużo bardziej atrakcyjna niż zawodnika na TL. -
@MateuszTarasek said in Nowy gracz wersja gry:
W tym problem że bardziej mnie jednak przekonuje tamta wersja. Chociaż nie grałem ale jak patrze na film to bardziej mi do gustu przypada. Zobaczymy czekam na 1 mecz i nudzę się jak cholera.
Idzie zrobić transfer zawodnika z innej ligi ? Czy tylko Tych co pokazuje na liście transferowej??
Ja też na początku się nudziłem i mówiłem że za mało meczy jest ale się przyzwyczaiłem
-
@pimus1910 said in Nowy gracz wersja gry:
@kuba-fala
NA początku ma chłopak tylko jedno konto do gry,za 4 dni będą dwa,za 19 dni 3 i już wtedy będzie trochę zajęcia przy drużynach a później dojdzie czwarte i zacznie się zabawaW aplikacji są od razu 4 sloty odblokowane, przynajmniej ja tak miałem parę miesięcy temu. Rzeczywiście prowadzenie tylko jednej drużyny jest nudne.
-
i we własnej lidze tez możesz składac oferty kupna zawodników
-
@MateuszTarasek
Witam i temat przenoszę do działu Pomocy OSM, gdzie wydaje mi się bardziej na miejscu, życząc samych mocnych wrażeń z gry :thumbsup_tone1:. -
Pytanie z innej beczki Gram 1 sezon a po tym sezonie co się dzieje ? Czy jak ?
-
@MateuszTarasek
Po tym sezonie znowu wybierasz jakąś drużynę i wszystko zaczyna się od początku -
Wszystko jasne? Założe się, że tak. Zamykamy .