OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar rakibinizden güçlüyseniz ve dalga geçmek istiyorsanız 3-2-5 uzun top taktiğini deneyerek averajınızı artırabilirsiniz. Oyunda birkaç taktiğe bağlı kalmak bazen bizleri sıkabiliyor, forvet sayınız yeterliyse denemenizi öneririm.
-
Rakibimi küçük vuruşlarla nasıl yenebilirim?
-
@saitsait60 bende denedim ama pek verim alamadım sanırım oranları tutturamamış olabilirim . 442b, 433b, 3322, 424b, 3232 gibi taktiklerde paslı oyun kullanıyorum.
-
5 4 1 veya 5 3 2 gibi taktikleri counterlayan taktikler neler beyler yardımcı olabilirmisiniz.
-
@oyavuz10 541 e karşı 4231 . 532 ye karşı 451 dir.
diğer ayrıntıları iyi ayarlarsan maçı alırsın bence -
Arkadaşlar aslında oyuna yeni değilim fakat çok uzun zaman geçti oynamamın üzerinden ve işe yarayan sadece 433a kanatları kullan taktiğim kaldı elimde. Bol pozisyon/bol gollü (433a kanatları kullan dışında) taktiğiniz varsa detaylarıyla beraber(oranlar, forvetler orta sahaya yardım et vs. gibi) yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
-
@gs-ramo-1905 eyw bro
-
@oyavuz10 önemli değil kardeşim iyi oyunlar
-
@t-çakıllı 3-4-3 Kanatları kullan mevkiler sabit çıkabilirsiniz. Oranları sizin deneyip kadronuza göre bir taktik oturtmanız sizin için daha iyi olacaktır. İyi Oyunlar.
-
merhaba arkadaşlar, 4-3-3 b paslı oyun taktiğini nasıl yenebilirim veya berabere kalabilirim yardımcı olabilir misiniz