2019/2020 Sezonu Transfer Gündemi
-
@CnytAkn Bakalım ne olacak . Umarım transfer ederler.Etmeseler de iyi bir forvete ihtiyaçları var.Şampiyonlar Ligi için şart.
-
@saitsait60 Sabah'ın haberine göre; sarı-kırmızılılar iki ay sonunda Diagne'yi zararına satmaya hazır olsa da kulüp yetkilileri, "Şu anda Diagne'ye 6-7 milyon Euro veren bile yok" diyerek yaşanan krizi özetlediler..
-
@saitsait60 Sabah'ın haberine göre; sarı-kırmızılılar iki ay sonunda Diagne'yi zararına satmaya hazır olsa da kulüp yetkilileri, "Şu anda Diagne'ye 6-7 milyon Euro veren bile yok" diyerek yaşanan krizi özetlediler..
@gs-ramo-1905 bence gidemeyecek artık
-
@saitsait60 Bunu transfer sezonun başından beridir biliyorum ama satılır diye ümit ediyordum
-
Fenerbahçe Scout ekibinde yer alan bir arkadaştan Luis Gustavo için onay aldım... Çok yakın
Ayrıca Barcelona oyuncusu olan Rafinha ile de temas halinde kulüp... -
Pazar akşamı gelecek diye duydum bende 6 m gibi bir paraya tribünde olacak tabi olmadan kesin diyemeyiz Ersun Yanal özellikle istediğinden onu mahçup etmek ve taraftarıda memnun etmek için, transfer olursa eğer dünyada ilk 3 te olan defansif bir ortasaha ve güç açısından tutkusu açısından kesinlikle kalite artıracaktır lige, düşünsenize rakibinizde böyle bir varlık var
umarım olur maç bileti hazır
-
@selen-teksöz İnşallah, Trabzonspor maçını bekliyoruz.
-
Fenerbahçemizin Ben arfa, Fernando Llorente, Laxalt ve Gustavo transferlerinde son aşamaya geldiği söyleniyor.
-
Marsilya teknik direktörü Andres Villa-Boas; luis gustavo için fenerbahçeden gelen teklifi reddetiklerini ve oyuncunun takımdan ayrılmak itemediğini açıkladı.
SON DAKİKA!
İlerleyen saatlerde Falcao transferini iki takımda açıklayacaktır. Bonservissiz olduğu konuşuluyor.