MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup)
-
@mati-colchoner said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
@magic-89 w jednym meczu graliście na pustą bramkę niestety
...a weź, wygrana bez przyjemności. Niestety takie niedopatrzenia się zdarzają.
-
@lhundaeion Abstrahując od tego meczu, zrobiłeś różnicę w tej bitwie, jest forma
-
-
@mati-colchoner Trzyma formę z finału MPP
-
@magic-89 Dokładnie
-
@mati-colchoner Po raz pierwszy tak mocno odskakujemy wam w tej zaciętej bratobójczej bitwie kwalifikacyjnej
-
U nas już chyba pozamiatane, rywal okazał się zbyt mocny. Została już tylko jedna kolejka bo dziś puchar ale jest nasz.
-
@marcin6578 said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
U nas już chyba pozamiatane, rywal okazał się zbyt mocny. Została już tylko jedna kolejka bo dziś puchar ale jest nasz.
Walczcie do końca. My chociaż prowadzimy z PL pół tysiącem punktów to do końca nie jesteśmy jeszcze pewni wygranej. Matematycznie jest kilka wariantów, że mogą nadal z nami wygrać .
-
@marcin6578 Pokażesz, kto z kim będzie grać?
@Mati-Colchoner Dzięki! Przykro tylko, że akurat w bitwie z Wami mam okazję korzystać z tej dobrej formy.
-
@lhundaeion
Tak zapowiada się ostatnia kolejka
A tak wygląda tabela
-
Bitwa między Polish Legends a PAM zakończona 22/22
Super bitwa, zwieńczona zwycięstwem Polskiej Akademii Menadżerów. Wielkie gratki, dajcie czadu w fazie grupowej
-
@mati-colchoner PL postawiło bardzo wysoko poprzeczkę. Dziękujemy za niezwykle zaciętą i interesującą bitwę. Chylę czoła przed moimi mistrzami: @Magic-89, @suchy998, @kryminalksg i bez wątpienia MVP bitwy czyli @Lhundaeion, który zdobył najwięcej ze wszystkich punktów i przegrał tylko jeden mecz w lidze. Mam nadzieję, że obaj kapitanowie podzielają moje zdanie?
-
Ode mnie jeszcze
-
Ostatnia kolejka była genialna w wykonaniu PL, wycisnęli z niej wszystko co mogli. Na szczęście dla nas to nie wystarczyło im do awansu. Wielkie brawa dla całej ekipy Polish Legends
-
@magic-89 To powinien być finał tych zawodów! A nie eliminacje...wzorowa budowa zespołów przez obie grupy, jakże wyrównana!
-
@dovco_handf Tak, Radek rozegrał bardzo dobre zawody
-
@magic-89 said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
@dovco_handf Tak, Radek rozegrał bardzo dobre zawody
@Lhundaeion jest na fali wznoszącej, niezwykle aktywny i pomocny w grupie, koleżeński w kadrze, nieśmietelny w bitwach Tylko patrzeć jak go zaraz zasypią z innych, mocniejszych grup w Polsce i na świecie propozycjami transferu .
-
@dovco_handf Zdecydowanie @Lhundaeion zrobił różnicę w tej bitwie, nowa nadzieja reprezentacji. Bez dwóch zdań MVP bitwy
-
Dzięki PL super bitwa dosłownie łeb w łeb Radziu zagrał ta bitwę jak Messi ale równie kawał dobrej roboty wykonał nasz MAGIK
-
Drugi raz mi się MVP bitwy trafia i w obydwóch przypadkach po bitwie z PL... to może moje taktyki po prostu tylko na tą grupę siadają?
Dzięki za pochwały, oby mi sodówa teraz nie uderzyłaTak naprawdę wszyscy zagraliśmy na wyrównanym poziomie i wielka szkoda, że ktoś musiał odpaść z turnieju. Za rok nie trafiacie na nas w Play Off, tylko w fazie pucharowej
Moim zdaniem udało nam się wygrać w wielkiej mierze dzięki trafnym decyzjom Kapitana, a w ostatniej kolejce chłopaki z PL udowodnili, że naprawdę równie dobrze wynik mógłby być odwrotny.
Dzięki za bitwę, brawa za piękną, wyrównaną walkę: @Mati-Colchoner , @FORMOZA , @pb1984 , @gorkins i.... @konix1982 szacun za podniesienie się i wygranie ligi, po tym jak zacząłeś od trzech porażek i remisu!
Jurku... za rok po prostu zróbmy, że to PAM będzie najlepszą grupą z Polski