Pomoc OSM 🤔
-
@łukasz-rutek said in Pomoc OSM:
Osiągnięć dalej brak natomiast nie miałem problemów z zawodnikami na liście transferowej
Widzę, że masz z powrotem osiągnięcia. Też nie miałem. Błąd został szybko naprawiony
-
Witam od kilku dni próbuję kupić obrońców grając Bayernem Monachium w lidze niemieckiej chciałbym mieć wiec zawodników 90+ na liście transferowej jest tylko jeden taki zawodnik De Vrij od początku widnieje on na liście transferowej jednak nie udaje mi się go kupić ponieważ wyskakuje komunikat "Zawodnik ten został już sprzedany" nie mogę go kupić i dodatkowo blokuje mi cała listę transferowa bo nie dochodzą nowi obrońcy a zawodnicy 80-89 kompletnie mnie nie interesują a w tej chwili mam deficyt na obronie nie wiem co robić i gdzie zgłosić taki błąd
Powinno już być wszystko ok, a jeżeli dalej jest błąd to zrób screena z próby zakupu zawodnika i zgłoszę ten błąd indywidualnie z twoim przypadkiem .
-
według tego co da się zauważyć wszystko zostało naprawione.
-
@mati-colchoner said in Pomoc OSM:
O dziwo udało mi się kupić piłkarza z ligi Włoskiej, za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Hernandeza nabyłem Chielliniego i M'bengue. Jednak gdy wchodzę w rejestr zakupionych piłkarzy, nie widnieje tam nazwisko Chielliniego, taki mały szczegół
Jak z tym błędem? Zmieniło się coś, czy nadal go brak w liście zakupionych zawodników do klubu?
-
@dovco_handf Bez zmian. Piłkarz widmo
-
W chińskiej u @suchy998 mam jednego i tego samego zawodnika pomnożonego razy dwa... Kupiłem Coutinho do ataku,zapominając że w ogóle mam w składzie tego samego gracze, z tym że z wyższym skill w linii pomocy.Czy można zgłosić ten powtarzający się ostatnio błąd?
-
@huzar-shakir said in Pomoc OSM:
W chińskiej u @suchy998 mam jednego i tego samego zawodnika pomnożonego razy dwa... Kupiłem Coutinho do ataku,zapominając że w ogóle mam w składzie tego samego gracze, z tym że z wyższym skill w linii pomocy.Czy można zgłosić ten powtarzający się ostatnio błąd?
Też miałem już kilka razy podobne sytuacje ,choćby w zakończonym wczoraj OSM Cup
-
Chciałbym zgłosić dość spory wydaje mi się błąd.Zarówno ja jak i koleżanka @talalala mamy w składach swoich drużyn w lidze amerykańskiej tych samych ,po dwóch graczy - Coutinho i Rodri.Nje wiem czy tak ma być już zawsze, ale fajne to nie jest .
-
@huzar-shakir said in Pomoc OSM:
Chciałbym zgłosić dość spory wydaje mi się błąd.Zarówno ja jak i koleżanka @talalala mamy w składach swoich drużyn w lidze amerykańskiej tych samych ,po dwóch graczy - Coutinho i Rodri.Nje wiem czy tak ma być już zawsze, ale fajne to nie jest .
Dzięki za raport. Zgłoszę to .
-
Nowa liga:
Grecja - 2 liga -
@didierluk Nic ciekawego tam niema.Wchodziłem na Insta z myślą iż może coś promocyjnego uda się wyciągnąć ale niestety dupa
-
@huzar-shakir dzisiaj pojawił się post, że 17 września startuje Liga Mistrzów w OSM oraz zapowiedzieli na ten dzień nową aktualizację.
Także o to ten cały szum -
Zmiana wartości graczy:
Anglia
Belgia
Hiszpania
Rosja -
Już w piątek zaczyna się, a potrwa do poniedziałku rano lepszy efekt treningu oraz meczy towarzyskich !
-
Organizowany jest konkurs, wraz z nowo założonym i dozwolonym graniem turnieju jako ligi w OSM. Informacje odnośnie konkursu:
- wydarzenie z nagrodą turniejową organizowane jest przez Gamebasics B.V. i służy do promocji Online Soccer Manager.
- wydarzenie trwa od 17 września do 15 października 23:59 GMT
- Gamebasics losowo wybierze 30 menedżerów ze wszystkich uczestników turnieju w okresie wydarzenia, którzy otrzymają stos 1000 Boss Coins.
- Gamebasics losowo wybierze 4 menedżerów ze wszystkich zwycięzców turnieju w okresie imprezy, którzy wygrają wyznaczoną sygnaturkę Jersey
Nagrody:
Mała Nagroda
- Pakiet 1000 monet dla trzydziestu menedżerów
Duża Nagroda
- koszulka Juventusu podpisana przez Cristiano Ronaldo
- koszulka Bayernu podpisana przez Thomasa Mullera
- koszulka Bayernu podpisana przez Roberta Lewandowskiego
- koszulka Bayernu podpisana przez Joshua Kimmicha
Sposób w jaki będą rozlosowywane nagrody:
Po wzięciu udziału w turnieju w nowym trybie gry OSM w okresie trwania wydarzenia, jedna osoba weźmie udział w Małych nagrodach.
Po wygraniu turnieju w nowym trybie OSM podczas okresu imprezy, jedna osoba weźmie udział w Wielkich Nagrodach.
Każda wygrana daje jeden dodatkowy los na loterię z dużymi nagrodami.Po 16 września zwycięzcy zostaną losowo wybrani.
Do zwycięzców skontaktujemy się ze skrzynką odbiorczą aplikacji i e-mailem (jeśli jest podany).
W przypadku braku reakcji po ogłoszeniu zwycięzców w ciągu tygodnia prawo do otrzymania ceny wygasa. W takim przypadku losowo wybierzemy innego zwycięzcę. -
Aktualizacja:
Malta