Zapraszam do ligi...
-
zapraszam.Liga Słoweńska.Mocna silna obsada.! dzień przygotowawczy.Przyspieszacze-brak.
-
Zapraszam do ligi Armeńskiej, 2 dzień przygotowań - 3 wolne miejsca cel 1,3,5
-
Szukam jakiejś ligi z możliwością nabicia trochę punktów ktoś coś to poproszę zapro
-
Zwolniło się miejsce w lidze tajlandzkiej u @Dovco_HandF . Drużyna Sukhothai, cel 15, obecnie 5 miejsce, wartość składu ok. 220 mln. Kolejka 20/39. Musiałem zrezygnować ze względu na Husarya Cup. Brać dopóki jest, bo dałem też posta na światowym forum. Kto pierwszy ten lepszy.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/75/league-recruits/92 -
Gram w lidze European Champions A. Liga rozpocznie sie za 2 dni. Kto chętny niech wchodzi
-
Witam, szukam graczy chętnych do zagrania ze mną na trwające sezony lub na przyszłość. Niestety, nie którzy sobie nie radzą i odchodzą z klubów. Celów będzie ciężko osiągnąć, ale nie gdzie się da. Tylko pytanie czy zależy wam żeby się rozwinąć, czy osiągać cele i jakiej lidze chcecie zagrać Finlandi graczy 11/12(kilkoro dobrych graczy wcześniej była cała liga z dobrych lub co mają możliwości, ale po odchodzili. Francja już cała liga. Maroko założona Aykut TürközzS3 poziom rozczarowujący mnie(gram beznadziejnie, a i tak jestem 1, graczy 13/16. Jeśli teraz nie chcecie przejmować po kimś,a jesteście zainteresowani ze mną zagrać zapraszam do kontaktu
-
Zapraszam do ligi Marokańskiej - liga bez tajnych obozów i zgrupowań - 8 miejsc wolnych
Nazwa Ligi: المغرب
Numer: 16242583
Country: Morocco
4 dni przygotowań
wolne kluby 4
bez obozów i zgrupowań -
Zaprasza m do ligi szkockiej,
liga bez obozów i tajnych
3 mjesca wolne
1 dzień przygotowań -
Zapraszam do ligi Brazylijskiej. Zostały dwa wolne miejsca,drugi dzień przygotowawczy. Przyda się jakiś Polak w lidze
-
Zapraszam do zaliczenia celu, do wspólnej nauki i gry już w 33 sezonie moich lig :thumbsup_tone1:
Dzień Przygotowawczy: 1
Dostępne kluby: 3
Ustawienia: wszystko na TAK -
1 dzień przygotowawczy
wolnych miejsc-10
liga z zamkniętym dostępem(...zapomniałem zmienić;D)
bez przyspieszaczy -
Zapraszam do Pokemonów, jeśli ktoś nie grał to może nadrobić zaległości. Szukać po moim profilu. Obecnie jest 2 runda.
-
Chcę założyć ligę Austriacką bez obozów, kupna zawodników za monety oraz bez skracania czasu, czy znalazłyby się osoby chętne na ligę? Dla botów szkoda mi monet wydawać, jeśli są chętni to napiszcie na prv, by nie zaśmiecać tematu