Ekibe Alım Başlığı
-
Fenerbahçe SK ekibimize Fenerbahçeli olan , daha önceden ekip savaş tecrübesi bulunan ve en önemlisi aktif olan menajerler alınacaktır. Özelden ulaşabilirsiniz.
-
TURKİS TİTAN,4 seviye,12826 puan
-
Savaş yapan, aktif bir ekip arıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir.
-
Ben Bi Ekip Arıyorum Savaşa Girmek Ve Ekip Ligine Girmek İstiyorum
18.317 Menajer Puanım Var Mp Sınırı Yosa Beni Alabilirmisiniz Ekibinize
-
SEVDAMIZ FUTBOL adlı ekibimize üye alımı yapılacaktır.
Şartlarımız
1-) Ekibe gelecek kişiler aktif olmalıdır.
2-) Konuşma gruplarında saygı kurallarına uyması gerekmektedir.
3-) Maç öncesi gruplarda analizlere katılmalıdır.
4-) Yaş ve menajer puanı sınırı yoktur.
5-) Ekibe sıralaması ya da derecesi için gelecek menajer aramıyoruz. Her daim bizimle olacak üyeler arıyoruz. -
Genel klasmanda 3. sırada olan TeknoRed ekibimize deneyimli, oyun bilgisi yüksek, kadro kurma becerisine sahip üye alımı yapılacaktır. İletişim için Forum PM'i kullanabilirsiniz.
-
AKINCILAR ailesine savaş kadrosuna dahil edilmek üzere alım yapılacaktır. 2 günlüğüne girecek, yarıyolda bırakacak,, 3 gün sonra benim başka hayallerim var diyip çıkacak kişiler lütfen uzak dursun. What App, ekip ligi ve istenildiğinde savaşa girmek zorunludur. -
Merhabalar , ben gizem 27 yaşındayım futbola hep ilgim vardı halada çok seviyorum oyunu yeni keşfettim 1 aydır oynuyorum aktif bir oyuncuyum günde 6 7 saat belkide daha fazla bilgisayarımda açık duruyor 4 külüp yönetmek kolay değil EKİP arıyorum güzel bir ekip olursa çık gir çık gir yapmak istemiyorum herkese iyi forumlar
-
@Paratonerr said in Ekibe Alım Başlığı:
SEVDAMIZ FUTBOL adlı ekibimize üye alımı yapılacaktır.
Şartlarımız
1-) Ekibe gelecek kişiler aktif olmalıdır.
2-) Konuşma gruplarında saygı kurallarına uyması gerekmektedir.
3-) Maç öncesi gruplarda analizlere katılmalıdır.
4-) Yaş ve menajer puanı sınırı yoktur.
5-) Ekibe sıralaması ya da derecesi için gelecek menajer aramıyoruz. Her daim bizimle olacak üyeler arıyoruz.6-) Ekibimize katılmak isteyen menajerlerin messenger ve whatsapp kullanıyor olması gerekmektedir.
Başvuru için: Paratonerr / Bayram Karakuş nicklerine osm üzerinden yani uygulamadan yazabilirsiniz.
-
Merhaba,
Ligimizde Türkiye ligi kurdum. katılmak isteyenler "Tiryaki Pro Lig" adıyla davet gönderebilirler.
tşk.ç
-
@EA_pro Lige alım için Lige Alım Başlığını kullanmanız gerekiyor.
-
TURKUAZ ekibimize alım yapılacaktır.Ekip içerde ve dışarıda başarı göstermiş ekip üyelerinde oluşmaktadır.Dm yoluyla bana ulasabilirsiniz.
-
Kriterler
Ekip adı: Türk Yıldızları
Ekip seviyesi: Dünya Starları
Ekip sıralaması:
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 20.000not: lütfen sadece savaşlara katılacak ve savaş süresince aktif olacak menajerler gelsin.
-
Asıl ekip ve akademi ekibine menajer alımı yapacağız.
1)Whatsapp kullanan
2)Savaşa girdigi zaman kaptana uyacak
3)18 yaşından büyük oyunda online süresi fazla olan kisiler benimle yada @Abdul199158 ile iletisime geçebilir -
Arkadaşlar merhaba İTTİHAT ekibine alım yapacağım. Gelen arkadaşların Sıralaması önemli değil savaşlarda aktif olsun yeter.
-
@Hypograt said in Ekibe Alım Başlığı:
TURKUAZ ekibimize alım yapılacaktır.Ekip içerde ve dışarıda başarı göstermiş ekip üyelerinde oluşmaktadır.Dm yoluyla bana ulasabilirsiniz.
Alım var mı ercan bey