(L)egia Warszawa
-
@Cezarro said in (L)egia Warszawa:
Dzisiaj nasze " El Clasico".
Kto wie, czy nie będzie powtórki z rozrywki w PP tego meczu
-
@Dovco_HandF said in (L)egia Warszawa:
@Cezarro said in (L)egia Warszawa:
Dzisiaj nasze " El Clasico".
Kto wie, czy nie będzie powtórki z rozrywki w PP tego meczu
Może tak być , finał z Lechem jest bardzo prawdopodobny
-
-
@Cezarro Myślę, że tylko Piast może zbliżyć się do Legii, ale jej nie wyprzedzić Legia jest w gazie i to pomimo dzisiejszej porażki. Piast za dużo traci punktów by mogł myśleć o przeskoczeniu Legii, ale drugie miejsce bez problemu utrzymają. Widać po wynikach, że to poukładana drużyna. natomiast konia z rzędem temu, kto wytypuje drużynę na trzecim miejscu - tam będzie zażarta walka do ostaniej kolejki o brązowy medal. Tak ja myślę .
-
Podejmujemy dziś ustępującego mistrza Polski . Przeciwnik bardzo niewygodny , a Legia straciła ostatnio prawie wszystkich napastników i Vesovica. Będzie to również ostatni mecz Radosława Majeckiego przed przenosinami do Monaco.
Legia vs Piast (ostatnie mecze)
(08.03.20) 1-2
(06.10.19) 0-2
(04.05.19) 0-1
(15.12.18) 2-0
(30.10.18) 1-1 -
Nowy kontrakt trenera Vukovicia
Filip Mladenović został piłkarzem stołecznej drużyny. Podpisał 3-letni kontrakt, a zarabiać ma podobno 350 tysięcy euro rocznie plus bonusy.
Mladenović w tym sezonie zagrał dla Lechii Gdańsk w 31 oficjalnych meczach.
Na boisku spędził 2745 minut, obejrzał 15 żółtych kartek. Nie zdobył bramki, ale zaliczył 7 asyst.
Wcześniej przez 2,5 sezonu w zespole z pomorza zagrał w 86 meczach, zdobywając 3 gole oraz 16 razy asystował.
Więcej o nim:
Filip Mladenovic - transfermarkt wycenia go na: 1,2 mln Euro.
Filip Mladenović 2023- legia.com