Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Merhaba ligde geçen br menajer hile yapmıştı sikayet etmeme ragmen atılmadı tekrar sikayet ettiğimde ise zaten atıldığı söylendi ama menajer hala ligdeydi atılmamıştı yardım edebilirmisiniz
-
@saitsait60 delight 20 yaşında değeri 89 olması lazım
-
İsim olarak orada burada opsiyon aramak yerine, her pozisyon için 24 ve altı yaşında listeden oyuncu kapın bence kaşife gerek yok. Kaşif lüks işi. 15 boss coin kolay kasılan bir şey değil. Kaldı ki bunu sürekli kullanmak..
Önerim coini antrenman kampına saklamak, onu da kupa maçlarında rakibe karşı kamp olarak kullanmak.
-
Sayın adminler şampiyonlar ligi turnuvasında kazanma sıralaması olsun daha çekişmeli olur
-
@Florian-Hectar hücum gücü düşük defansları bek oynatacaksan defans stilini "geride kal" olarak ayarlaman gerekir.
-
Arkadaşlar almanya liginden Havertz'i almak istiyorum da kaşifte nasıl aratmalıyım? Almanya ligi yok bildiğiniz üzere.
-
@Görkem-Deniz-Çoban Almanya olmasa bile seçeneklerden milliyeti Alman 80-89 arası yaşı <25 ve ofansif ortasaha seçerseniz gelecektir, lig seçeneğine dokunmayın.
-
@RevengeisComing Teşekkürler. Önerebileceğim 30+ fırsatçı forvet var mı kaptan lazım takıma full genç oldu takım.
-
Arkadaşlar yaşlı asist gol katkısı yapan kaptan yapabileceğim orta saha oyuncusu söyleyebilir misiniz?
-
Selamun aleyküm. İngiltere liginden iyi menajer puanı getirecek hedefine rahat ulaşacak takım önerisi alabilir miyim ?
-
@MehmetCetinTD teşekkürler hocam. Peki milliyetin ne gibi bir katkısı oluyor oyuna ?
-
@MehmetCetinTD teşekkür ederim peki başka var mı böyle az bilinen bilgiler ?
-
@MehmetCetinTD ve bu oyuncuların 6sı da ilk 11 de mi oynaması gerekiyor yoksa yedekken etkisi oluyor mu ?
-
Evet bu 6 oyuncunun ilk 11 de bulunması gerekiyor. Bu gizli bir bilgi değil aslında. Yaklaşık 1 yıl önce Gamebasics bunu duyurmuştu.
-
@MehmetCetinTD Bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.Transfer yaparken bu olaya biraz daha dikkat edeyim.
-
16-17 yaşındaki 70+ oyuncular listesi.
Antrenman ve dostluk maçlarında maximum gelişimi sağlayabilirsiniz.