Transfer simülasyon saatlerinde anormallik
-
@GalipCaliskan1907 teşekkür ederim
-
@GalipCaliskan1907 flood için kusura bakmayın. ama mesela aynı server birgün tek ertesi gün ise çift saatte oluyor, bu konuda bilginiz varmı?
-
bu transfer simulasyonu günde 1 kez mi oluyor?
-
@Guerlain1903 günde 8 kez oluyor
-
kaçta başlıyor belli mi
-
Turkiye saati ile gece 4 ve 5'te
-
transfer saati ile normal saat arasında 1 saat fark var. iki kere başlık açtım. hala düzeltmediler. benim transferler çift saatlerde oluyor. ama transfer saatinde tek saatler gözüküyor. bu kadar basit bir sorunu hala çözemediler...
-
-
transferi 13.46 ta ve 13.48 te yaptım. ama osm nin saati 12.46 ve 12.48 olarak gösteriyor. osm nin saati 1 saat geri
-
@H.KOCAER said in Transfer simülasyon saatlerinde anormallik:
transfer saati ile normal saat arasında 1 saat fark var. iki kere başlık açtım. hala düzeltmediler. benim transferler çift saatlerde oluyor. ama transfer saatinde tek saatler gözüküyor. bu kadar basit bir sorunu hala çözemediler...
onun için destek forumuna başlık açmalısın. senin daha önce açmış olduğun foruma aynı sorunu ben de yaşadığım için yazmıştım ve sorun daha sonra çözüldü
-
@GalipCaliskan1907 said in Transfer simülasyon saatlerinde anormallik:
Tabi aciklik getireyim Butun transfer simulasyonlari ayni saatte gerceklestirmek server'a cok yuk oluyordu. Bu yuku hafifletmek icin simulasyonlarin %50sini tek saate alip diger %50'sini de cift saate aldik. Bir onceki konunu gormedim, ama tespitin iyiydi : )
aynı serverda bir gün tek ertesi gün gün ise çift saatte simülasyon gerçekleşiyor. Bu düzene gircekmi peki?
-
hayir. her gun tek yada cift saate denk gelmen tamamen 50/50 sans eseri.
-
@Bayram-Karakuş Merhaba
Başka Konuyla ilgili sorularınız için başka forumlarda görüşmek dileğiyle bize ulaştığımız için teşekkürler iyi günler.