Pomoc OSM 🤔
-
@huzar-shakir Jak sytuacja na teraz?
-
@Łukasz-Wierzbowski Zapytam o ciebie, czy masz buga, czy po prostu masz mniejszą, losową sprzedaż.
-
@Dovco_HandF Jerzy,11 dnii temu ta sytuacja miała miejsce .. . Na ten moment jest ok,choć w tamtym momencie przez około 2 dnii był spory problem w grze.
-
@huzar-shakir To nie jest błąd pojedynczego gracza. Miałem to samo jak ty i tysiące, a może dziesiątki tysięcy graczy. Są to czasowe ograniczenia w tej grze, były, są i będą jeszcze długo, może zawsze. Pytam się więc, czy nadal ten błąd występuje u ciebie? Jeśli mówisz, że nie - to znaczy, że wszystko jest ok.
-
@Dovco_HandF Jest oki Panie Jerzy.Wszystko działa należycie.
-
Na apce nie mogę nikogo kupić na liście transferowej czy tylko ja tak mam ?
-
Już wszystko działa jak należy chyba to był jakiś chwilowy błąd
-
@krystian16061994 U mnie wszystko ok
-
A ja mam pytanko takie:
Dlaczego w OSM nie da się grać ligi Niemieckiej?
-
@monikaRTS Obecnie Bundesliga jest tylko dla osób z Niemiec.
Także możesz się zalogować w wersji Niemieckiej i Bundesliga będzie dostępna.
Jak dołączysz do ligi możesz normalnie korzystać w wersji Polskiej OSM. -
Dlaczego nie da się wyszukać ligi niemieckiej przy korzystaniu ze skauta? Narodowość normalnie idzie wyszukać ale ligi już niestety nie.
-
@dawidtb
Odpowiedź jest wyżej, liga niemiecka jest tylko dostępna w języku niemiecki, również podczas wyszukiwania skauta. -
@Byku-Duma-Warmii Nie można już wysyłać skauta do ligi niemieckiej, nawet w języku niemieckim
-
@Magic-89
Dzięki za poprawienie -
Dlaczego na komputerze nie można wybrać trzeciego i czwartego klubu, skoro na telefonie można to zrobić?
-
-
Taak wiem ale ciężko jest na telefonie wyłapać jakiś fajny solidny klub bez wydawania boss coinsów
-
Mam pytanie ,czy jeśli zrobioną mam dominację światową, a zagram Kuwejt, to znów dostanę monety za 100 światowówki ?