OSM Taktikleri
-
3 3 2 2 taktiğini daha önce başarılı kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı ? Taktikleri nasıl olmalı sizce ?
-
@Taha44_66 4-3-3 B kanatları kullan, 70-70-70
-
@EfeSeneeer said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar yeniyim 4 saate maçım var yardım ederseniz sevinirim.Rakibim çok ters herkese puan kaybettiren bi takım kadro değerim bi tık güçlü.541 b kgv çıkıcak maçıma.433 b kanat 74-68-58 oynuyorum ben taktiğimi değiştirmeli miyim ?@Sanstrtom
Arkadaşlar benimde rakibimin kadro değeri benden 150 200m aşşagıda fakat ondan 300m fazla değeri olan arkadaşımla berabere kaldı 4 3 3 a paslı oyun oynuyor 4 4 2 b paslı oyun çıkarsam yenebilir miyim?
-
4-3-3 pasa karşı aynı dizilişte kanatları kullanman efektif olabilir.
-
@mikoreyiz ne demek arkadaşım elimizden gelebilidigi kadarıyla
@Taha44_66 sen 3-4-3 A ve 4-4-2 A kanatları kullan çok gol atar. Ben genellikle 3-4-3 A kullanıyorum
-
4-5-1 kaleyi görünce vur. Orta saha defansa yardım.
-
This post is deleted!
-
@_mezarcı_ Alan Savunması , Ofsayt Kapalı , Orta Saha Defansa Yardım.
Rakibi Geride Karşıla
Defansif
Topa Hakim OlTavsiye ederim.
-
@_mezarcı_ Evde zaten iç saha avantajınız var. Daha defansif bir oyunla maçı tutarak kazanmak daha iyi olacaktır. Deplasmanda baskılı bir oyun tercih edersiniz.
-
saham 3 seviye kadro değerim 701M,rakibimin 628M 433B kanat+agresif oynuyor sizce nasıl oynamalıyım
-
@BlackFist1 siz de 4-3-3 kanat oynayabilirsiniz.
Ayrıca detaylı taktik isteyen herkes özelden yazabilir. -
@BlackFist1 442B kanat+agresi, tam saha baskı, 79 hücum, 59 topa hakim ol. Forvet, orta sahayı, Orta saha, forveti desteklesin, defans geride kalsın. Alan markajı ve ofsayt taktiği kapalı
-
@Ahmetbabeyy 442a kanat ofsayt kapalı hakem ve saha söylememişşin çizgi taktiği veremicem
-
Rakibim benden yaklaşık 160m daha pahalı ve 433 kanata karşı nasıl karşı taktik uygulayabilirim. maç deplasmanda ve stadyum seviyesi 3.
ilk 11 için orta saham onun ortasahasından güç olarak daha iyi. diğer pozisyonlarda eşitiz.
form olarak benim oyuncularım çok daha iyi. -
442B paslı oyuna karşı nasıl karşı taktik uygulayabilirim. maç deplasmanda ve stadyum seviyesi 3.
ilk 11 için forvetleri benimkinden iyi orta sahamız ve defans neredeyse eşit benim kalecim daha iyi.
form olarak benim oyuncularım çok daha iyi. -
@rtdurgut 451kgv öneririm. herkes yerinde oynasın. ofsayt kapalı. alan savunması. hakem belirtmemişşin baskı söyleyemem stil 55 tempo 75
-
4 fatklı takım için de 4 ayrı taktik mi gerekiyor sizce, yoksa bir taktik ile oturtup onunla mı devam etmek gerek ?
-
Kolay gelsin iyi ramazanlar bugun kupa maçım var rakibim 4,4,2 b oynuyor maddi değerlerimiz hemen hemen aynı sizce 4,4,2 ye karşı hangi taktiği kullanmalıyım teşekkür ederim. Sokağa çıkma yasağı varken bol dinlenmeler herkese. Herşey gönlünüzce olsun.