ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
-
İyi günler herkese
Allah tüm oruc tutanların orucunu kabul etsin İnşAllah -
-
Hayırlı Cumalar herkese
-
-
Bazı kullanıcıların profiline girdiğimde "OSMTC 3" gibi liglerde olduklarını görüyorum zannımca bunlar sanırım forumda düzenlenen özel turnuvalar .Bunlara nasıl katılabiliyorum bir kriter var mı ? Ulaşabileceğim başlık paylaşırsanız sevinirim
-
@TezcanReis55 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Bazı kullanıcıların profiline girdiğimde "OSMTC 3" gibi liglerde olduklarını görüyorum zannımca bunlar sanırım forumda düzenlenen özel turnuvalar .Bunlara nasıl katılabiliyorum bir kriter var mı ? Ulaşabileceğim başlık paylaşırsanız sevinirim
Forumda düzenlenen böyle bir turnuva bulunmamaktadır. Türk menajerlerin kendi aralarında düzenlediği turnuvalardan biri olabilir sosyal medya kanalları üzerinden organize oluyorlar genelde.
-
iyi gunler herkese
-
Fantezi liginin geri gelme ihtimali varmi acaba? Birçok kişinin oyunu oynama sebebiydi.
-
@Coachh038 Daha önce bu konu hakkında 2 yada 3 konu açtım ama sürekli böyle bir planın olmadığı söylendi gelmesi çok zor dostum
-
Yakin zamanda 3k boss coins odulu verdigini iddia eden gorevlerden yapan oldumu ve gorevi yapinca boss coins geldimi?
-
@Coachh038 Uygulama içi satın alma göreviyle aldım ben
-
@SirFearless en ucuz seyi alsakta ödül veriyormu bide kac boss coins kazandın hangi görevdi söyleyebilir misin ?
-
arkadaşlar sizdede oyunda reklam video izlemeye başlarken loading de kaldığı olup sayfayı yenilemeniz gerekli oluyor mu ?
-
İyi geceler
-
Beyler bu WNT turnuvası ilk kez hangi yılda düzenlenmiş ve hangi ülke kazanmış bilgisi olan varmı,varsa yardımcı olursunuzsa sevinirim
-
@Coachh038 kesinlikle veriyor. AFK arena idi sanırım.
-
@Samir-Orucov said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Beyler bu WNT turnuvası ilk kez hangi yılda düzenlenmiş ve hangi ülke kazanmış bilgisi olan varmı,varsa yardımcı olursunuzsa sevinirim
İlk dəfə dəqiq bilmirəm neçənci ildə təşkil olunub. Mən 2015/2016 mövsümüdən izləyirəm. Mövsümlər üzrə çempionlar:
2015/2016 - Polşa
2016/2017 - Rumıniya
2017/2018 - Serbiya
2018/2019 - Hollandiya -
herkese slm
-
Aleyküm selam