Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Oyunda epeydir tecrubeliyim ama epeydir oynamiyodum. Gucler, kasif kismi filaj degismis biraz. Genc gelisime acik oyuna katki yapan orta saha onerileriniz varmi varsa kasifte hangi formasyonu kullanarak cagirmaliyim. (4-4-2) oynatiyorum guclu orta saha kurmam lazim
-
@Coachh038 hocam keşke daha detay belirtseydiniz; hangi güç aralığı, ne kadar genç, defansif mi ofansif mi olarak. Ama birkaç öneri yapayım size.
Ofansifler
Nicolo Zaniolo(20) => 81
Mohammed Ihattaren(18) =>75İki Yönlüler
Houssem Aouar(21)=> 81
Phil Foden(19)=> 76Defansifler
Declan Rice(21)=> 81
Eduardo Camavinga(17)=> 77Birer tane 80+ birer tane de 70-80 arası yazdım. Eğer daha detaylı sorarsanız daha iyi öneriler alabilirsiniz..
-
@saitsait60 hocam şöyle PL oynuruz zaten bazı genç oyuncular zaten takımlarında oluyor alamıyorum onları. Ben tottenham yönetiyorum zaten.
Aradığım güç aralığı 75-84 aralığında varsa 17-22 yas aralığına sahip oyuncular.
Lig 19 kişi aktif olduğu için benim oyuncularda zor satıldığından kolay oyuncu alınmıyor olanlarida millet alıyor hemen.
Onların dışında yaşlı olmayan 24-28 yaş aralığında 84-90 güç aralığında katkı sağlayan oyuncu önerileride beklerim. -
@Coachh038
Reinier(18)=> 75
Sandro Tonali(19)=>77
Jonathan David(20) => 77
Federico Valverde(21)=> 81
Rodrigo Bentancur(22) => 81
Martin Odegaard(21)=> 81
Rayan Cherki(16)=> 74
Bunlar yeterli olur herhalde@Coachh038 said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Onların dışında yaşlı olmayan 24-28 yaş aralığında 84-90 güç aralığında katkı sağlayan oyuncu önerileride beklerim.
Bunun içinse Coutinho, Milinkovic Savic ve Saul Niguez'i önermiş olayım.
-
@saitsait60 hocam cherki yi kaşif bulamıyor ligimizi kontrol ettim alıp satanda olmamış neden bulamıyor kaşif
-
@Coachh038 Cherki Fransız ve Fransa'da oynuyor, Stil olarak hücumcu. Bunlara ilaveten Genç ve 65-74 aralığı seçilmeli. Bunları aynen yaptınız mı?
-
@saitsait60 hocam siz isim belirtince araştırmami yaptim seçim olarak fransiz lig fransa 24ten küçük yas 65-74 araligini sectim ama hucumcu olarak aratmadim bulur herhalde diye baska baska adamlae geldi. Ligin transfer geçmişine tek tek baktim adam hic alınmamış. Neyse yinede sağolun. 2 gündür adam satamıyorum ama adam satabilirsem oyunda dediginiz oyunculardan alicam
-
@Coachh038 o aralıkta bir sürü Fransız topçu vardır, o yüzden gelmemiştir. Siz yine de hepsini doğru yapın da sıkıntı çıkmasın. Siz de sağolun
-
@saitsait60 hocam öyle biseyki ben adam satıp para alana kadar sizin yazdiklariniz coktan alinmis oluyor. Hepsi elden gitti valla
-
@Coachh038 kadronuza baktım da Aouar,Bentancur,Ihattaren, Cherki'yi siz almışsınız orta saha olarak.Tottenham'ın orta sahaları zaten genç,diğerleri elden gitse ne olacak Alabileceğinizden fazlasını almışsınız zaten daha gençlerle uğraşmanıza gerek yok : )
-
@saitsait60 aynen hocam ben bi an herkes transfer yapinca gaza geldim gereginden fazla almisim. Biraz gelistirip satip baska mevkilere yoneliyim defans almak lazim bu takima.
-
Oyunda Fenerbahçeyi aldım ileri üçlü fati greenwood rodrygo yaptım defanstada de light arnold merih demiral olacak kaptan için kimi önerirsiniz.
-
@furkanahmett258 takımda en yaşlı kimse o
-
kimi alıyım onu demek istedim.
-
@furkanahmett258 mevki yaş güç belirtmezseniz nasıl oyuncu önerelim size
-
Fenerbahçeliler 07 ekibi kurdum bütün fenerlileri beklerim
-
@Antalya-2007 bunun için Ekibe Alım Başlığı'nı kullanmalısınız.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/187/ekibe-alım-başlığı/516 -
Beyler Alexander Arnold normalde sağ bek diye biliyorum oyunda bekler ileri çıkan olarak sınıflanıyor. Arnold iki yönlü olarak belirtilmiş. Arnoldu sağ bek mi oynatmak daha mantıklı yoksa normal defans mı?
-
Arkadaşlar sahadaki yaş dengesini ayarlamak için 2-3 30 yaşlı oyuncu yeter mi ilk 11’de?
-Kadroda 2-3 deneylimli olduğunda forvet 3lüsü 21 yaşında olsa yine de denge ayarlanmıs olur mu?
-
@Eren-Erulutekin benim fikrim ilk 11'de 1-2 tane kaptan seçilebilecek yaşlı kaliteli oyuncu bulunması yeterli.