Coinsler çok pahalı
-
Coinsler çok pahalı,lütfen fiyatlar biraz düşürülsün,bir oyuncu transferi yapmak istediğimizde para yetmeyince çok fazla coins istiyor,bari bunu biraz düşürün...
-
@DİRİLİŞ-TÜRK Katılıyorum çok pahalı yılbaşı için hediye beklerken indirim yaptılar gb artık bizim halimizi anlaması gerekli
-
Bende Katılıyorum. Birde Mobil ödemeyi kullanamiyorum sorun çıkıyor.
-
@DİRİLİŞ-TÜRK Katılıyorum...Şahsen coins satın alan yada alacak olan biri değilim ama oyun içindeki avantajlardan yararlanmak için talep edilen coinslerin çok fazla olduğu aşikar...Bir lig de basarili olabilmek icin minimum 400-500 e yakin coins harcamak gerekiyor...Üstelik antrenman kamplarina fazla yüklemeden.Lig sonunda bonus olarak verilen coins se çok çok az...Harcanilan coinsin belki 1/4 ü bile değil...Sadece yılbaşı kampanyaları ile de olmaz...Coins miktarları da düşürülmeli, coins fiyatları da düşürülmeli bencede...Aslında bu konu daha öncede birçok kez dillendirildi ama pek dikkate alınmıyor maalesef...
-
her ay coins alan birisi olarak bence fiyatlar dengeli ancak biraz daha uygun olabilir. ya da şöyle de olabilir; antrenman kampına gidildiğinde 10 20 50 100 250 şeklinde artması yerine 10 20 50 100 150 200 şeklinde olsa buna bile razıyız zaten bu şekilde olsa dahi 430 coins gidiyor dediğim şekilde olursa diğer şu an geçerli olana baktığımızda 880 coins yani önerimin 2 katı kadar fazla ve ligi bitirdiğimizde 8 de 1 i kadar coins geliyor ki bu da tatmin edici değil. ya coins fiyatları azaltılsın ya da antrenman kampı 10-20-50-100-150-200 şeklinde olsun ki bana kalırsa fiyatların azalması yerine kamp fiyatları düşürülsün
-
@cassano90 Dostum antreman kampı ne alâka ki fiyatlar çok abes sana en basitinden Türkiye ligini açmak 360 coins yani bu 15 tl demek bunun neresi makûl
-
@cassano90 birbirine tezat ve çelişkili yorum yapmışsın.
-
@cassano90 Yahu bu coins olayının zaten genele yayılmış olması çok abes...Arkadaş oyun oynuyoruz oyun...Takım al para...Özel Antrenman kullan para...Kaşifi kullan para...O para bu para...Hepsi abartı...Olmaz zaten bu kadar, olmamalı...Reel Amatör takim yöneticileri gibi para harcatmaya yöneltiyorlar. ..Sanki reel takım calistiriyoz arkadaş...O pahali, bu pahalı yı konuşmak yerine; bir çok özellikten coins talep edilmemeliyi konuşmak gerekir aslında. Bırakalım bunları konuşmayı...Başa dönelim başa...Baştan o coins bu coins deniliyordu, şimdi o pahali, bu pahali deniliyor...Her şeyden coins talep edilmesi bile normale döndü, pahalisini tartışıyoruz. ...Bence bir çok özellikten coins talebi kaldırılmalı. ..
-
Bu fiyatların makul olmadığını aşırı derece fazla olduğunu düşünüyorum düşünüyoruz bilet sisteminde bu kadar para verilmiyordu bu oyuna gb bu oyunu paraya donderdi bizde elimizden geldikçe bunu burda söylüyoruz bu ara sorunlar çoğaldı ekipler kısmına hala önem yok ekipler kısmını bilmeyen milyon tane menajer var ben elimden geldikçe ekibe bilgisi olmayanları alıp öğretmeye çalışıyorum sizden istediğimiz su fiyatları düzeltin eminim bir çok kişi var bunları demek isteyip diyemiyen
-
@Sultangazililer1 bende birkaç sezondur lig açıyorum her şeyin farkındayım da yapacak bir şey yok ki ne desek boş. coinsim yoksa lig açmam. ben sadece coins talep edilen şeylerin fiyatları azaltılsın. bunu da antrenman kampı ile örnek gösterdim.
@GS_METECAN benim yukarılarda anlatmak istediğim de kısmen buydu yani şöyle anlatayım coins talep edilen şeyleri kaldırmak yerine talep edilen coins azalsın mesela antrenman kampı mesela lig açılırken alınan coinsler anlatmak istediğim bu ligi açarken 400 değil de 200 alınsın veya yukarıda da bahsettiğim gibi antrenman kampı.
ama tabii ki de tüm bunların yanında coins fiyatlarının da azalması gerek. misal ben aylık bazen 525 coins bazen 1125 coins alıyorum fiyatlar biraz daha makul olsa 2000 küsürlü olanlardan alırım.
-
@Sultangazililer1 Coins olayı yuzunden birçok menajer oyundan uzaklaştı...Coins olayı ekipleri bitirdi...Coins olayı savaşları bitirdi...Savaşlarda strateji denen şey kalmadı...Strateji antrenman Kampı kullanılarak yapılır. ..Ama her savaşta antrenman kapatmayı tercih ediyor ekipler...Çünkü rekabetsiz bir ortam oluşturuyor. ..Savaşlarda bile taraflar 300-500 coins vermemek için lig açmaktan uzak duruyor...Bir önceki biletli sürümü görüyorum ki büyük bir kesim çabuk unutmuş...Çabuk unutturulmuş. ..Bir hesapta coins bitince oyun da otomatikman bitmiş oluyor...Ekibimde coinsi bitip savaşlarda mücadele edemeyecek olan bir çok arkadaşım oyundan soğudu...Coins olmadan mücadele etmek zor hale geldi...Ben hâlâ bir çok özellik için coins talebinin kaldırılması taraftarıyım. Pahalisini da geçtim...
-
This post is deleted!