Serwer
-
Witam mógłby mi ktoś powiedzieć jak zmienić serwer? Chcę zagrać w Brazylii, ale albo jest 0 menadzerów po 1 kolejce, a z kompami nie chcę grać albo nie ma zespołu, który bym chciał dot ego kolejka jest już 8 albo dalej, dodam, że trochę mi szkoda waluty bonusowej, a myślę, że byłaby szansa znaleźć ten zespół na innych serverach, tylko najpierw trzeb go zmienić, a nie wiem jak..Wie ktoś jak? Prosiłbym o pomoc
Pozdrawiam
Mareklm10 -
@Mareklm10 Witaj!
Zapraszam do tego wątku, do tego miejsca, do drugiego postu od góry po szczegółówą instrukcję jak to zrobić:
Pomoc OSM
Mam nadzieję, że ten opis ci pomoże :thumbsup_tone1:. -
@Dovco_HandF
Dzięki.
Rozumiem, ze inaczej się nie da tak jak kiedyś przy wyborze zespołu? Teraz muszę mieć już jakiś zespół, żeby mieć dostęp do opcji aktywne ligi i wtedy dopiero? No mam akurat dwa, więc teraz to nie będzie problemem -
@Mareklm10 Rzeczywiście, teraz jest inaczej niż w poprzedniej wersji gry :ok_hand_tone3:.
-
@Dovco_HandF
Korzystając, że temat nie zamknięty, bo mam jeszcze jedno małe pytanie
Na mobilnej wersji w zakładce tabela jest taka fajna tabela z wartościami składów w sensie taka tabelka jak zespołów tylko z wartośćiami skłądów od największej do najmniejszej, na komputerze też gdzieś ją kiedyś widziałem, ale nie potrafię znowu jej znaleźć, może mi ktoś powiedzieć gdzie ona się znajduje? Też gdzieś w tabeli? Czy gdzieś w statystykach? Patrzyłem i nie mogę znaleźć -
Wszystko jasne? Zamykamy .