OSM WC 2020-Mistrzostwa Świata OSM 2020
-
@Mati-Colchoner @m-rebizant Gratuluję i powodzenia !
Dzięki Panowie
To moje drugie podejście. Dopiero w zeszłym roku zacząłem przygodę z MŚ.@Dovco_HandF dzięki, ale będzie ciężko. forma średnia. taktyki różnie chodzą. dużo testuje ostatnio właśnie z myślą o MŚ.
Pomimo, że lideruje w polskim rankingu czy nawet 2 raz z rzędu wygrałem eliminacje do MŚ, to nie odzwierciedla to mojej faktycznej pozycji i umiejętności. Jest wielu graczy w polskim Osm lepszych ode mnie...
Oczywiście dam z siebie wszystko. -
@tristan1982 said in OSM WC 2020-Mistrzostwa Świata OSM 2020:
Jest wielu graczy w polskim Osm lepszych ode mnie...
Nie neguję tego. Mówi się, że rankingi nie grają, ale w tym przypadku awans wywalczają nie najlepsi menadżerowie taktycznie, ale ci co potrafią właśnie w rankingach ugrać jak najwięcej punktów. Ty i pozostali to doświadczeni zawodnicy w budowaniu zespołów i z doświadczeniem bitewnym (stare bitwy wg Battlepedia), więc ja widzę dla ciebie i innych naszych duże szanse na sukces. Musicie tam wejść z pozycji siły, z szacunkiem dla rywali, ale z wiarą w swoje nieprzeciętne umiejętności .
-
@tristan1982 Gratuluje i życzę powodzenia
-
No to i ja też melduje się po raz kolejny WC OSM.
Dziś dostałem zaproszenie i już potwierdziłem swój udział w OSM WC 2020 -
@Damiś27 Gratki wielkie! Ty to już od kilku edycji jesteś stałym bywalcem na tym balu .
-
@Dovco_HandF te zaproszenia miały być wczoraj i dziś. Niestety ja nadal czekam i nie wiem czy jeslibym nie dostał to zapisać na głównym do Markeza czy czekać dalej. Bo możliwe że to że nie dostałem zapro wynika z tego że nie jestem w czołówce rankingu światowego dajmy na to w top1000 bowiem dopiero pierwszy raz podejmuje start w MŚ. Więc możliwe że organizatorzy nie podejrzewają że w drugim tysiacu jest ktoś kto mógłby awansować do MŚ No nic pewnie będę musiał poczekać do 24 a potem zobaczymy. Ale jak masz jakieś info to napisz czym to może iść że tak zwlekają żeby mi to zaproszenie wysłać.
-
@Janex123 Powiem Ci szczerze że w tym roku będzie wyższy poziom jeśli chodzi o punkty do WC 2020.
Tym bardziej że:
WC 2020 qualification periodSome managers are asking me about a crewmate or friend who got more or less same points than him/her and the crewmate got a place but he/she didn't.
Just to inform you all, I find in the WC list was provided to me in order to check accounts, points are the sum between 1st December (Not 14th December) and 31st May.
It means that those manager who end a league between 1st December and 14th December counts too for them in order to qualify to WC 2020 edition.First of all, of course... SORRY! I just find 7-8 cases of managers who have those "extra points", most of them got a place with or without that. Not a huge impact on the list but of course I'm going to adjust it and talk with affected managers if it's needed to let them know the situation and procedure.
Thank you to those manager who contacted with me and, after discuss it, we find the "issue". Let's keep working and I'm going to find a solution to not prejudice nobody.
Sam jestem trochę zdziwiony tą sytuacją i zamieszaniem..... Sprawdź może masz dodatkowe punkty w okresie 1-14.12
-
@Janex123 Na twoim miejscu napisał bym do Markeza wiadomość ile pkt zdobyłeś w okresie 14.12.2019 - 31.05.2020 (44320), i że nie dostałeś zapro do WC a wiesz że inni menadżerowie którzy zdobyli mniej punktów je dostali. Bo o ile nie miałeś w ciągu ostatniego roku bana na koncie albo na forum to powinieneś brać udział w tegorocznych zawodach.
-
@Damiś27 byłem 2 naszym rankingu drugi Ponad 44k pkt , więc raczej na pewno tyle by wystarczyło hehe
@m-rebizant To chyba dobry pomysł napisze na głównym Dzięki
-
-
Ja również dostałem zaproszenie a się nie spodziewałem
Może to wynikać z tego co napisał @Damiś27, że liczą punkty od 1 grudnia i do moich 34 628 punktów doliczyli 6715 za ligę, którą ukończyłem akurat 1 grudnia. Dało mi to łącznie 41 343 pkt. Co nie zmienia faktu, że nadal to jest mniej punktów niż uzbierał @Janex123
Wydaje mi się, że może to wynikać z faktu, że grałeś na 3 koncie a nie na głównym i pewnie wzięli pod uwagę konto 1. Trzymam kciuki @Janex123, że wszystko się wyjaśni i pogramy razem w OSM WC 2020 -
@Wojtyn84 powodzenia
-
@Dovco_HandF said in OSM WC 2020-Mistrzostwa Świata OSM 2020:
@m-rebizant @Mati-Colchoner
Gratki! Panowie, czuję, że dacie czaduGratulacje @Mati-Colchoner
-
@Darboz-Le69enD Dzięki również gratuluję awansu
-
@Mati-Colchoner said in OSM WC 2020-Mistrzostwa Świata OSM 2020:
@Darboz-Le69enD Dzięki również gratuluję awansu
wszystko dzięki wam, którzy zmotywowali mnie do zachowania ducha grania w OSM
Dziękuję przyjacielu