Rekordy i Sukcesy
-
@maloba W 10' czerwo a potem 5 bramek przy niespotykanej 62% skuteczności bota Pierwszy raz widzę taki mecz i to u mnie w dodatku! Chyba grał idź na całość przy moim normalnym stylu gry.
-
@sniki26 Normalny skład, taksa i ustawienie te same, co w rekordowo wygranym meczu 9:0. Chcesz screen składu?
-
@sniki26 Już od jakiegoś czasu miałem informacje od różnych graczy o wzrastającej sile botów. I myślę, że nadchodzi czas, że nie będzie można boty lekceważyć, szczególnie jak będą występować w roli gospodarza, przy czerwie żywego gracza.
-
Monety znaczą teraz dużo ale ja na przykład w zwykłych nie używam scouta i obozów, mam 6 tysi pkt ale to i tak mało... Lepiej w zwykłych ligach grać bez monet, dużo się wydaje a tylko biorą hajs za rzeczy które są strasznie drogie jak np. Scout... Dawniejsze bilety były lepsze, od początku się wiedziało co się bedzie miało
-
@Dovco_HandF Niezle tak to prawda komp ma coraz wiecej do powiedzenia . Mi moze nie tyle porazki co bardzo czesto remisy na wyjezdzie sie trafiaja i slabe statystyki zawsze w takich sytuacjach .
-
@mrtgll33 Jasne, pisz :ok_hand_tone1:
-
Nie podzielaj nic xd
-
@kalka301 Niech pisze. może to ważne?
-
@Dovco_HandF
A czy ja jemu bronie? -
@Dovco_HandF Dzięki
-
A ja mogę pomnożyć? Uwielbiam teksty z translatora.
Wojtyn, gratuluje. Top 10 coraz bliżej!
-
Club slot 1 (konto główne)
Club slot 4
Ranking w Polsce
Ranking na Świecie
Ilość meczy żeby dojść do 100 najlepszych w Polsce