Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020)
-
PPG 2020 - Runda 1 - Grupa F
-
Mam pytanie. Kupiłem zawodnika z Zenitu, mam skrina żeby nie było:
Chcąc wystawić go na sprzedaż od razu po kupieniu, dostałem komunikat:
Czemu? Przecież to nie jest zawodnik z tej samej ligi
-
@ErosJWP Prawdopodobnie ten zawodnik został sprzedany dziś z innej drużyny w tej lidze do Zenitu i od razu pojawił się u ciebie na skaucie lub na liście transferowej.
Aby wystawić go na sprzedaż będziesz musiał poczekać do następnej kolejki
Ja mam podobnie z Marcelo
-
PPG - Runda 1 - Grupa F
-
PPG 2020 - Runda 1 - Grupa A
-
-
-
Siemanko, mam pytanie czy coś już wiadomo odnośnie terminu rozpoczęcia II rundy Pucharu oraz do kiedy można zgłaszać ewentualne zmiany w składach. Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
-
@Josue-Antonio @Ochowiak @OnlyDybi Wszystko podamy w przyszłym tygodniu
Podsumowania ukaże się mniej więcej na środku ligi. Wcześniej będą inne rzeczy i nawet ważniejsze -
@OnlyDybi Wiesz trochę mamy inną wiedzę o turniejach. Ja patrzę jako doświadczony gracz w turniejach i doświadczony organizator.
Powiem tak: tabele masz z lig cały czas i tabel masz już wiele w PPG i jeśli nie ma jakieś tabeli z ligi możesz sobie sprawdzić tu: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/52884/puchar-polski-grup-2020-dyskusja-ppg-2020/90?page=5
Początkowo różnice są niewielkie dlatego zaczynamy zabawę w tabele punktową w okolicy połowy lig (a tabela klasyfikacyjna będzie pod koniec Rundy 1 i 2 (może więcej, ale do tego trzeba bardzo dużo czasu). Wcześniej pojawią się informację o karach i start 2 rundy.
Druga sprawa są grupy które będą miały łatwiej lub trudniej w 1 lub 2 rundzie (z przyczyn aby średnia celów była jak najbardziej zbliżona dlatego się będą różnić w jakieś rundzie. czy umiejętności. Także tabele będą się mega nawet różnić. Wszystko by było wcześniej gdybym nie... co utrudniło mi pracę
Żeby zorganizować turniej trzeba przeznaczyć wiele dni i godzin. Także proszę uszanować kogoś pracę żebyś mógł w nim zagrać