[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne. Punkt niby jasny, ale pomylić się w interpretacji zawsze można. Zawieszamy. Co ma wisieć - nie utonie .
-
@Stefan-Joptwojmać Można zawiesić.
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays @sniki26 @mihau1878
Tak więc karę zawieszamy do otwarcia okienka transferowego. Zawodnik do tego czasu nie może być trenowany ani wystawiany do 18 meczowej. W rundzie rewanżowej mihau1878 będzie mógł pozyskać już tylko jednego zawodnika.
-
Tak. Zrobiłem to w ćwierćfinale PP - pierwsze zwycięstwo nad mihau w mojej historii:)
-
@Stefan-Joptwojmać Gratuliję
-
@mihau1878 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Gratuliję
Tak jak zobaczyłem wyniki to pomyślałem sobie, że dostanę borynosa, wcześniej sniki teraz mihau:)
-
-
@AC-Bubol Każda grupa ma swojego przedstawiciela w półfinale. Super! :clap_tone2:
-
Po dzisiejszej symulacji otwieramy okienko transferowe i każdy może zakupić 2 dodatkowych grajków z jednym wyjątkiem, zawodnik mihau będzie już do dyspozycji i pozostał mu już tylko jeden transfer. Udanych łowów!
-
Czarna kolejka dla SL..
-
@Stefan-Joptwojmać Na półmetku udało mi się utrzymać lidera dla PE, ale @sniki26 jest tuż tuż, zwycięstwo i remis za mną .
-
-
Jutro będzie podsumowanie transferów, dziś niestety nie mam już czasu na to.
-
@Dovco_HandF Już nie odda 1 msc
-
-
@Dovco_HandF za to ja na odległym biegunie, coś nie idzie mi ta liga ;[
-
@Michal_ACM wreszcie zrobiłeś żabi skok z ostatniego miejsca! :clap_tone1:.
@pimus1910 teraz trzymaj to pudło :fingers_crossed_tone1:. -
@Dovco_HandF said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Michal_ACM wreszcie zrobiłeś żabi skok z ostatniego miejsca! :clap_tone1:.
@pimus1910 teraz trzymaj to pudło :fingers_crossed_tone1:.tak jest! Otwieramy szampany :champagne_glass: