[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Dziś rywal dostał w 13 minucie czerwo i gładkie zwycięstwo.. i w końcu opuściłem strefę ujemnych punktów !
-
Przypominam o toczącej się rywalizacji o dodatkowych 5 pkt za tytuł króla strzelców.
-
@Stefan-Joptwojmać Przydałaby się tabela z punktami
-
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Przydałaby się tabela z punktami
Wybaczcie tabela będzie po kolacji oraz do tego podsumowanie transferów. Postaram się tabelkę robić codziennie:)
-
@Stefan-Joptwojmać Moi cienko strzelają, a nadal lideruję w lidze jakimś cudownym fartem.
-
@pimus1910 Transferów nie robisz? Możesz pozyskać jeszcze 2 zawodników, a kasy masz pewnie jak lodu:D
Transfery po 27 kolejce:
MKS Cracovia: ter Stegen(B), Amiri(P), Guedes(N), Stark N.(O), Young(P), Etxebarria(P)
Termalica: Chadli(N), Romero(B), Santamaria(P), Regalón(O), Kaiser(P), Zapata C.(O)
Górnik Łęczna: Larsson(O), Trondsen(P), Gagliardini(P), Lopes(B), Imbula(P), Bruno Peres(O)
Arka Gdynia: Didillon(B), Öztunali(P), Kenedy(O), Lo Celso(P), Álvarez Y.(O), André Horta(P)
Jagiellonia Białystok: Rulli(B), Milinkovic-Savic(P), Pereira(O), Jorge(O), Piszczek(O), Baines(O)
Korona Kielce: Allison(B), Boga(P), Gbamin(P), Mané C.(N), Williams(O),
Lech Poznań: Sinkgraven(P), Rigoni(P), Talisca(P), Haller(N), Sánchez V.(P), Marquinhos(O)
Lechia Gdańsk: Neuer(B), Brandt(P), Gerson(P), Gabriel Jesus(N), Fred(P), Asensio(P)
Legia Warszawa: Cataldi(P), Perin(B), Murillo(O), Sakho M.(O), Vardy(N), Varane(O)
Piast Gliwice: Horn(B), Fernandes(P), Schöpf(P), Dolberg(N), Vestergaard(O), van Dijk(O)
Wisła Płock: Lafont(B), Vilhena(P), Mascarell(P), Viviani(P), Schöne(P), Bernardo(O)
Pogoń Szczecin: Isak(N), Grimaldo(O), Ederson Moraes(B), Boufal(P)
Ruch Chorzów: Sportiello(B), Otávio(P), Vallejo(O), Kljestan(P), Obiang(P), Botteghin(O)
Śląsk Wrocław: Dragowski(B), Wickham(N), Laxalt(P), Duda(P), Cubas(P), Bamford(N)
Wisła Kraków: Donnarumma(B), Veretout(P), Ayoub(P), Aréola(B), Pastore(P), Tah(O)
Zagłębie Lubin: Rico S.(B), Zielinski(P), Mor(N), Bielik(O), Gönül(O), Andrijasevic(P)
-
@Stefan-Joptwojmać
Właśnie gówno mam strasznie słabo idzie ta kasa zresztą teraz bardziej się skupiam na WCC -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
Właśnie gówno mam strasznie słabo idzie ta kasa zresztą teraz bardziej się skupiam na WCCTo jest zabawa, więc nie ma co się spinać, tutaj liczy się dobra zabawa. Oczywiście dobrze jest wygrywać, ale też trzeba mieć dystans. Masz pewnie ponad 20mln, a to w naszej rodzimej ekstraklasie jest bardzo dużo
-
@Stefan-Joptwojmać
Zaskoczę Cię-mam ledwo ponad 3mln -
Fajny turniej fajna inicjatywa... szkoda ze nie bierzemy udziału..
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
Zaskoczę Cię-mam ledwo ponad 3mlnLepiej chyba byłoby mieć 3 średnich zawodników niż jednego kozaka.
@jepsztel said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Fajny turniej fajna inicjatywa... szkoda ze nie bierzemy udziału..
Jeśli turniej się spodoba to mam pomysł na jego kontynuację tylko w trochę innym wymiarze, także będzie okazja zagrać. Dużo lepiej się gra w zapełnionych ligach w fajnej atmosferze niż z botami.
To pierwszy turniej organizowany przez naszą grupę, więc pojawiły się utrudnienia jednak nei doszliśmy nawet do 1/4, a ja już mam masę wniosków. Gramy dalej!
-
@Stefan-Joptwojmać
Zgadza się napastnika trzymałem na tl od poczatku prawie i nie zszedł ale zaraz coś wymyśle innego ale muszę z głową bo tylko dwa transy mi zostały -
Ciekawostka dla wszystkich. Przyznam się bez bicia, że excel to dla mnie czarna magia, więc postanowiłem podszkolić się w nim. Od jakiegoś czasu bawię się nim choć teraz nie mam za dużo czasu, ale małymi kroczkami w końcu opanuję go. Jest tam milion opcji, więc pewnie mi to zajmie kupę czasu natomiast na tą chwilę przygotowałem dla was taką ciekawostkę. Jest to wartość drużyn z pierwszej części turnieju. Rozmawiałem z odpowiednimi osobami i wiem, że nie są w stanie zagwarantować tego, że nie będzie zmian wartości drużyn dlatego przygotowałem wartości startowe dla tej fazy turnieju. W kolejnych ligach w miarę potrzeby będziemy reagować i bilansować to w sposób najbardziej sprawiedliwy. Oto wartości drużyn:
-
@jepsztel
Tak zgadza się, ale @Stefan-Joptwojmać potrzebował bardzo szybkiej odpowiedzi czy bierzemy udział w turnieju, a sam najlepiej wiesz jak u nas jest z aktywnością i jak ciężko jest się z każdym porozumieć. Bardzo ciężko jest się szybko z kimś dogadać oprócz Ciebie :(. A komunikacja to podstawowa sprawa, a niestety nasze forum grupowe świeci pustkami . -
@Byku-Duma-Warmii said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@jepsztel
Tak zgadza się, ale @Stefan-Joptwojmać potrzebował bardzo szybkiej odpowiedzi czy bierzemy udział w turnieju, a sam najlepiej wiesz jak u nas jest z aktywnością i jak ciężko jest się z każdym porozumieć. Bardzo ciężko jest się szybko z kimś dogadać oprócz Ciebie :(. A komunikacja to podstawowa sprawa, a niestety nasze forum grupowe świeci pustkami .Niestety czas nas gonił, bo chcieliśmy wystartować ostatnią ligę 28 czerwca(teraz o kilka dni się przedłuży) dlatego, że chcieliśmy uniknąć dużych zmian w składach oraz zmiany drużyn grających w ekstraklasie.
Dla polepszenia kontaktu proponuję wymienić się nr telefonu w grupie:)
-
@Stefan-Joptwojmać
Tak, wiem. Do Ciebie nie mam żadnych pretensji, bo dobrze wiedziałem, że czas Ciebie goni. Bardziej winę upatruje w swojej grupie. A co do numerów telefonów, mamy podane na forum i nawet z nich korzystamy. Ale tu już nawet nie o same numery telefonów chodzi i tylko o zwykła aktywność na forum grupowym. A z tym jak już wcześniej mówiłem jest bardzo słabo :(. -
@Byku-Duma-Warmii to czas zrobić selekcję w grupie i poszukać nowych.. A uwierz, że są.. My w PW kilku ściągnęliśmy.
-
@daroo933
Zgadza się. Chyba nadszedł już na to czas . Trzeba podjąć ważną decyzję i poszukać nowych menedżerów do naszej grupy :slight_smile:. -
Dziś bardzo cenny wyjazdowy remis, oj dzieje się zwłaszcza na dole. Tabelka pojawi się nieco później.
-
@Stefan-Joptwojmać Brawo! :clap_tone2: Urwałeś snikiemu 2 punkty (mój bezpośredni rywal w walce o mistrzostwo ligi ).