[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Gratulacje w karnych 11:10 dla borynosa xD
-
@borynos
Dla ciebie borynos, zasłużyłeś:clap_tone2: -
@ToomAnyWays @daroo933
Bardzo dobrze :fingers_crossed:, bo to właśnie na tym polega :slight_smile:. Na pewno w niedalekiej przyszłości będziecie musieli grać kilka bitw na raz wtedy właśnie taka mocna grupa menedżerów znająca swój poziom i mając doświadczenie może bardzo dużo dać. W każdym momencie każdy każdego będzie mógł zastąpić nie osłabiając grupy .
@borynos
Gratulacje pucharu -
Nie wiem czy oglądałeś symulację na apce, ale ja tak. Powiem wam, że emocje przeżywałem jak na Euro 2016 podczas karnych ze Szwajcarią i Portugalią! Wyśmienicie wygląda symulacja rzutów karnych. borynos wykonywał je jako pierwszy. 11 serii i ani razu się nie pomylił! Przy każdy była nadzieja, a tu nic!
-
U nas to wygląda w ten sposób:
Spartacus Legends
Legia Warszawa cel 1 - Stefan joptwojmać
Piast Gliwice cel 7 - Matusiak Andrzej
Termalica cel 10 - KysiuS
Ruch Chorzów cel 13 - AC Bubol -
Tabelkę i podsumowanie pierwszej części zrobię jutro po pracy
-
-
Bezapelacyjnie pierwszą część turnieju wygrywa Polish Eagles. To też z tej grupy zostaje wybrany MVP pierwszej części turnieju - Dovco_HandF. Wygrał ligę oraz zdobył dla swojej grupy aż 76 punktów. Bardzo blisko był sniki26, ale zabrakło kilku bramek. Na przeciwnym biegunie znalazł się Stefan Joptwojmać czyli ja. Jeszcze nigdy nie zająłem ostatniego miejsca w lidze.. ale cóż jak to mówią, na każdego przyjdzie pora. Jeśli chodzi o transfery to w zasadzi poza drobnymi błędami było super.
-
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Bezapelacyjnie pierwszą część turnieju wygrywa Polish Eagles. To też z tej grupy zostaje wybrany MVP pierwszej części turnieju - Dovco_HandF
Dziękuję za to zaszczytne wyróżnienie i gratuluje fantastycznej oprawy i prowadzenia turnieju :clap_tone1: Orły dały czadu, cała czwórka przypatrywała się ofiarom, analizowała ich ruchy i atakowała zwykle skutecznie :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Toczyłeś zacięty bój o to miano z @borynos zdecydowaliśmy postawić na Ciebie po szczegółowej analizie, ale różnice były minimalne, a można wybrać jednego:)
-
Polish Eagles - ekipa na 2 rundę:
Lechia cel 2 @pimus1910
Wisła K cel 7 @Dovco_HandF
Śląsk cel 10 @kryminalksg
Korona cel 13 @Roomanoo -
@Stefan-Joptwojmać Tym bardziej jest mi miło .
-
Przypominam że ze względu na małe różnice celów nie wynikające winy organizatorów lecz z powodu aktualizacji składów i ich wartości.
W rundzie drugiej do liczenia pkt bonusowych za cel obowiązuje lista celów jak przed rozpoczęciem rundy 1
-
@AC-Bubol Kiedy startujemy z drugą rundą?
-
z tego co czytałem wyżej startujemy od razu żeby stefan zaoszczędził monety i żeby nie wypadać z rytmu.
Od razu to wg mnie dzisiaj -
@AC-Bubol Jasne z tymi monetami. Można to jakoś potwierdzić?