[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Stefan...
-
@AC-Bubol :ok_hand_tone1:.
-
Jutro pojawią się informację co do ligi:)
-
Ligę założę 15 marca w środę między 20, a 20:30. Zaczynamy sezon bez okresu przygotowawczego także proszę wszystkich uczestników o skupienie i bycie w tym czasie. Do wszystkich zostaną wysłane zaproszenia jednocześnie.
Informacja odnośnie transferów. Jako, że to OSM i kolejki w terminarzu są tutaj liczone razem z pucharem muszę doprecyzować. 4 zawodników można dokupić do składu do 15 kolejki ligowej. Następnych 2 będzie można nabyć dopiero po symulacji 15 kolejki ligowej. Transfery będą przeze mnie skrupulatnie liczone. Chciałby przestrzec przed kombinowaniem typu, a sprzedam tego co kupiłem, może się nie doliczy. Tak na pewno nie będzie. Informację tę prześlę do kapitanów za chwilę i proszę by poinformowali resztę grupy. Powodzenia!
-
@Stefan-Joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Ligę założę 15 marca w środę między 20, a 20:30. Zaczynamy sezon bez okresu przygotowawczego także proszę wszystkich uczestników o skupienie i bycie w tym czasie. Do wszystkich zostaną wysłane zaproszenia jednocześnie.
Informacja odnośnie transferów. Jako, że to OSM i kolejki w terminarzu są tutaj liczone razem z pucharem muszę doprecyzować. 4 zawodników można dokupić do składu do 15 kolejki ligowej. Następnych 2 będzie można nabyć dopiero po symulacji 15 kolejki ligowej. Transfery będą przeze mnie skrupulatnie liczone. Chciałby przestrzec przed kombinowaniem typu, a sprzedam tego co kupiłem, może się nie doliczy. Tak na pewno nie będzie. Informację tę prześlę do kapitanów za chwilę i proszę by poinformowali resztę grupy. Powodzenia!
Ty również nie kombinuj ,Twoje transfery też będą skrupulatnie liczone . Powodzenia !
-
@Stefan-Joptwojmać To już jutro :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Pamiętam -
Zaproszenia wysłane.
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki - jestem :ok_hand_tone1:.
-
@Stefan-Joptwojmać Pogoń ma cel 7 w temacie, że 4
-
@Stefan-Joptwojmać To samo tyczy się Korony podany jest cel 7 a jest 13
-
Sekunda coś się pozmieniało
-
musiała być jakaś aktualizacja, przy dzieleniu drużyn wszystko sprawdzałem kilka razy - ale nie rozumiem jak mozna robić takie aktualizacje w czasie sezonu
-
@Dovco_HandF said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Zestawy drużyn
Husaria - Legia cel 1, Górnik Ł cel 7 (10), Piast cel 10 (7), Termalica cel 13 (10)
PE- Lech cel 2, Cracovia cel 4, Arka cel 7, ŚLĄSK cel 10
PW - Lechia cel 2, Pogoń cel 4, Korona cel 7 (10), Wisła P cel 13
SL - Jagielonia cel 4, Wisła K cel 7, Zagłebie cel 10 (7), Ruch Chorzów cel 135 zespołów nieznacznie zmieniło cele. W nawiasach obecne cele. Pytanie do organizatorów: Co robimy? Gramy mimo wszystko?
-
Ci co doszli niech zrezygnują jutro po symulacji, założę jeszcze raz ligę, zrobimy jeszcze jeden podział. Mogliśmy sprawdzić przed turniejem, ale wyszło nasze niedoświadczenie. Staraliśmy się tak ułożyć ligi, by zmieścić się między aktualizacjami..
-
@Stefan-Joptwojmać Kurde, dołączyłem minutę temu i dopiero potem wszedłem na forum... Cóż trudno Chyba rezygnacja to najlepsza opcja. Tylko jedna sprawa... Stefan czy ty będziesz mógł opuścić ligę? Chyba nie.