[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Dostęp do kompa odzyskam może już jutro, a jeśli nie to wtorek, max środa powinien być. Jak tylko go będę miał to powrzucam tabelki:)
-
@Dovco_HandF Nie wiem czy takie szczęśliwe, na pewno zasłużone
-
@CorreThe Gdyby nie moje czerwo, przed którym prowadziłem z tobą 1:0 - nie wygrałbyś .
-
@Dovco_HandF Nic nie wiadomo, ale czerwo było i tak widocznie miało być, to co czerwo mi zabiera praktycznie co kilka meczy to teraz mi częściowo zwróciło
-
Po niezwykle zaciętych półfinałach, w wielkim finale meldują się menadżerowie z PE i H_PL :clap_tone1:.
-
Gratulacje zwłaszcza dla borynosa, bo to już drugi jego finał w turnieju, póki co jeden wygrał, czy będzie 2/2?:)
-
@Stefan-Joptwojmać
Moja w tym głowa,żeby mu się nie udało
@borynos
U kogo oglądamy? Bo flaszka musi pęknąć przy takiej okazji -
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@borynos
Chyba pierwszy raz się spotkamy w jakims finale?no fakt, ale muszę się przygotować konkret, bo wszystkie mecze pucharowe w tej lidze wygrałeś w karnych:clap_tone1:
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@borynos
No właśnie lipa,czas wygrać w regulaminowym czasietrochę głupio mi będzie cię opykać, bo grasz moim miejskim klubem, ale cóż mus to mus
-
Wracam do żywych, odzyskałem kompa i mogę dalej prowadzić turniej na bieżąco.
-
Jeszcze muszę wspomnieć o budowie zespołu. Były narzekania, że formuła liczby transferów do klubu 4+2 jest nie wystarczająca, a ja chcę wam zaprezentować wartość kadr top 3, które poniekąd obalają tą tezę. Da się zbudować fajną drużynę umiejętnie selekcjonując obecnych piłkarzy, dokupując do niej 6 dodatkowych zawodników. Trzeba też dobrać odpowiednio trening, już teraz da się zaobserwować różne zastosowania treningu.
Pierwsze miejsce uzyskał borynos, jak dotąd mistrz budowy drużyny, brawo!
Drugie miejsce dla AC Bubol, brakuje mu sporo do lidera, ale wynik ponad 200mln jest świetny!
Trzecie miejsce zajął cogito lecz tutaj już różnica nie jest już duża, trzeci i ostatni jak do tej pory wynik ponad 200mln!
-
-
@Stefan-Joptwojmać Jak ktoś gra 3 mecze towarzyskie dziennie i 3 treningi dziennie to się nie dziwie
-
@CorreThe said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Jak ktoś gra 3 mecze towarzyskie dziennie i 3 treningi dziennie to się nie dziwie
Co w tym złego?