[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@stefan-joptwojmać super! Chciałem grać u @havsky w lidze ale jeśli gramy dalej to zostaję tutaj... Wymyśl coś ciekawego
Nikogo nie zmuszam - tylko zachęcam. Lepiej zagrać w lidze pełnej menago, gdzie będzie walka o każdy punkt od początku do końca niż z botami, na pewno znajdą się chętni
-
@stefan-joptwojmać Gdzie napisałem,że mnie zmuszasz Stefek?
-
W takim razie zagramy Holandię
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Kolejka petarda w wykonaniu Orłów!!! Dwa zwycięstwa wyjazdowe nad Husarami i dwa domowe, pięknie kończymy zmagania:) jutro Wielki finał i znowu Husaria kontra PE
Bo Stefan wymiękł na koniec:[
Zaraz będzie podsumowanie
-
Sytuacja robi bardzo ciekawa! Doliczyłem od razu punkty za lidera klasyfikacji strzelców, zobaczymy czy zmieni się na koniec.
-
@stefan-joptwojmać Gdybyśmy to my mieli króla strzelców a nie Husaria to wtedy by dopiero było ciekawie! A tak to raczej już po wszystkim Co nie zmienia faktu że wczoraj zagraliśmy genialną kolejkę 12 na 12 punktów
-
Bardzo fajny turniej, jak dla mnie nic bym nie zmieniał, formuła jest bardzo dobra. Idealny kompromis pomiędzy nudnymi ligami bez transferów a normalnymi, gdzie trzeba wydawać dużo coinów żeby zbudować dobry skład. Brawo dla organizatorów :ok_hand_tone2:
-
Gratulacje @borynos !! Walka zacięta z @Michal_ACM. Zdecydował los szczęścia i wynik został rozstrzygnięty w karnych. Zgarnąłeś więc wszystko co można było
-
Gratki borynek Szczęście w karnych sprzyjało lepszemu
-
Przedłużałem ligę i tak już zostało zmieniłem z powrotem.
-
No i doczekaliśmy się końca tego długiego turnieju, brawo dla wszystkich co podjęli walkę. MVP zarówno IV części jak i całego turnieju bezapelacyjnie zostaje @borynos a cały turniej wygrywa grupa Husarya_PL. Tak to wygląda na tą chwilę:
-
@stefan-joptwojmać said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
MVP zarówno IV części jak i całego turnieju bezapelacyjnie zostaje @borynos a cały turniej wygrywa grupa Husarya_PL
@stefan-joptwojmać świetna organizacja :clap_tone1:.
@borynos mistrzowska seria - to był twój turniej :clap_tone2:
Husarze minimmalnie lepsi od Orłów - gratulacje :clap_tone1:
I ogromne brawa dla wszystkich uczestników IV pięknych i zaciętych lig w tym ciekawym turnieju, gdzie i ja trochę grałem i co nieco ugrałem :clap_tone2: .
-
Brawo chłopaki kolejny turniej dla nas ,ogólnie super pomysł graty dla Borynosa za MVP chłopie grałeś wspaniale w całym turnieju,ogólnie cały czas gonitwa za PE prze połowe turnieju i kolejna impreza potwierdza podział naszych polskich grup w osm ale jest nowa siła grupa PW i należy ich się obawiać w kolejnych turniejach ,ogólnie graty dla Stefana super pomysł i czekamy na dalsze tego typu imprezy.
-
Borynos MVP!!! Gratuluję Husarii, zasłużona wygrana. I dziękuję @Stefan-Joptwojmać i reszcie waszej ekipy za całą organizację turnieju. Ograniczona ilość transferów jest super pomysłem. Tego wcześniej w OSM nie grali. Bardzo dobrze się bawiłem w tym turnieju.
-
@michal_acm popieram super turniej i nie trzeba wydawać nie wiadomo ile kasy żeby się dobrze bawić