[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
przynajmniej się pobawiłes na weselisku a my tylko treningi i mieszanie wajchami ...nuda
Nie ma co zwalać winy na jeden mecz aczkolwiek od wesela nie wygrałem żadnego meczu więc może coś w tym jest
-
@stefan-joptwojmać
Stefan przyznaj się-ciągniesz od wesela -
kolega się rozwodzi, więc nie można go samego zostawić ;x
-
@stefan-joptwojmać
dobry z Ciebie przyjaciel -
Tak czy siak ustawiałem jak chciałem, ale mam czasem takie głupie pomysły, że jak coś się psuje to próbuję kombinować i wtedy przegrywam mecze. Dobrze, że w bitwach oduczyłem się tego robić, bo zdarzało mi się czasem, ale odkąd Łukasz Kowalski delikatnie wyperswadował mi to w bitwie Polska-Rumunia już nigdy tego nie zrobiłem
-
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
uff, dzięki damsko-męskim kombinacjom wygrałem ligę
Na ciebie nie ma mocnych w turnieju: P
-
UWAGA UWAGA UWAGA
Liga zostanie przedłużona i tym razem gramy na luzie każdy jak będzie chciał, oczywiście bez obozów i bez tajnych, a sparingi, transfery jak komu się podoba, jakieś sugestie co do ligi ?:>
-
@stefan-joptwojmać super! Chciałem grać u @havsky w lidze ale jeśli gramy dalej to zostaję tutaj... Wymyśl coś ciekawego
-
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@stefan-joptwojmać super! Chciałem grać u @havsky w lidze ale jeśli gramy dalej to zostaję tutaj... Wymyśl coś ciekawego
Nikogo nie zmuszam - tylko zachęcam. Lepiej zagrać w lidze pełnej menago, gdzie będzie walka o każdy punkt od początku do końca niż z botami, na pewno znajdą się chętni
-
@stefan-joptwojmać Gdzie napisałem,że mnie zmuszasz Stefek?
-
W takim razie zagramy Holandię
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Kolejka petarda w wykonaniu Orłów!!! Dwa zwycięstwa wyjazdowe nad Husarami i dwa domowe, pięknie kończymy zmagania:) jutro Wielki finał i znowu Husaria kontra PE
Bo Stefan wymiękł na koniec:[
Zaraz będzie podsumowanie
-
Sytuacja robi bardzo ciekawa! Doliczyłem od razu punkty za lidera klasyfikacji strzelców, zobaczymy czy zmieni się na koniec.
-
@stefan-joptwojmać Gdybyśmy to my mieli króla strzelców a nie Husaria to wtedy by dopiero było ciekawie! A tak to raczej już po wszystkim Co nie zmienia faktu że wczoraj zagraliśmy genialną kolejkę 12 na 12 punktów
-
Bardzo fajny turniej, jak dla mnie nic bym nie zmieniał, formuła jest bardzo dobra. Idealny kompromis pomiędzy nudnymi ligami bez transferów a normalnymi, gdzie trzeba wydawać dużo coinów żeby zbudować dobry skład. Brawo dla organizatorów :ok_hand_tone2:
-
Gratulacje @borynos !! Walka zacięta z @Michal_ACM. Zdecydował los szczęścia i wynik został rozstrzygnięty w karnych. Zgarnąłeś więc wszystko co można było