Basketbol
-
Spor Toto Basketbol Ligi'nde derbi maçta Galatasaray Odeabank sahsında Beşiktaş Sompo Japan'ı 84-78 yendi.
-
Armani Milan-Fenerbahçe
Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında İtalya temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan ile karşı karşıya gelecek.
Milano kentindeki Mediolanum Forum'da TSİ 22.45'te başlayacak.
Ligde oynadığı 8 maçtan 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe averajla 6. sırada bulunurken, dörder galibiyet ve yenilgisi olan İtalya temsilcisi ise averajla 10. sırada yer alıyor.
Fenerbahçe son maçında Anadolu Efes'i 88-80 yenerken, EA7 Emporio Armani Milan ise Kızılyıldız MTS'ye 83-70 mağlup oldu.
:flag_tr: #SaldırFener! :flag_tr:
-
@mrtgll33 oyun tarzı fenere ters oldu 2 3 yıldır gentile fb maçlarında oynuyor hep ama seri bozulur artık mağlubiyet
-
Armani Milan-Fenerbahçe:70-79
Fenerbahçe THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında konuk olduğu maçta, İtalyan temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan'ı 79-70 mağlup etti.
Karşılıklı basketlere sahne olan ve iki takımın da üç sayılık atışlarda başarılı olduğu maçın ilk periyodu, Fenerbahçe'nin 21-17'lik üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci çeyrekte etkili savunma yaparak rakibini top kayıplarına zorlayan Fenerbahçe, farkı biraz daha açarak soyunma odasına 44-36 önde gitti.
Maçın ikinci yarısına iyi başlayan ve üçüncü çeyrekte Fenerbahçe potasına 27 sayı atan EA7 Emporio Armani Milan, final periyoduna 63-58 üstün girdi.
Dördüncü periyotta başarılı takım savunması sergileyerek rakibini 7 sayıda tutan sarı-lacivertli ekip, karşılaşmadan 79-70 galip ayrıldı.
Fenerbahçe, bu sonuçla THY Avrupa Ligi'ndeki 6. galibiyetini elde etti. EA7 Emporio Armani Milan ise 5. mağlubiyetini yaşadı.
Sarı-lacivertli ekibin Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas, karşılaşmada 18 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistlik performans sergileyerek galibiyette önemli rol oynadı. EA7 Emporio Armani Milan'da ise Rakim Sanders 17 sayı kaydetti.
-
@Sosyokrat son periyotta fener fener gibi oynadı rahat kazandı son periyot
-
Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında yarın İspanya'nın Barcelona Lassa ekibi ile karşı karşıya gelecek.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak.
Ligde yaptığı 8 maçta aldığı 2 galibiyet ve 6 yenilgiyle son sırada bulunan sarı-kırmızılı ekip, Barcelona Lassa karşısında kazanarak son haftalarda iç sahada elde ettiği iyi sonuçlara bir yenisini eklemek istiyor.
Galatasaray Odeabank, ligdeki son 2 iç saha müsabakasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 89-87, Darüşşafaka Doğuş'u ise 85-81 mağlup etmişti.
Ligdeki son iki karşılaşmasını kaybeden Barcelona Lassa ise dörder galibiyet ve yenilgiyle 11. sırada bulunuyor. Barcelona Lassa şu ana kadar deplasmanda oynadığı 4 müsabakada ikişer galibiyet ve yenilgi aldı.- Dentmon affedildi
Galatasaray Odeabank'ta kadro dışı bırakılan iki ABD'li oyun kurucudan Justin Dentmon, affedildi.
Sarı-kırmızılı yönetim tarafından para cezası verilen Dentmon, başantrenör Ergin Ataman'ın raporu doğrultusunda yeniden kadroya dahil edildi.
Kadro dışı bırakılan diğer ABD'li basketbolcu Russ Smith'in durumunda ise bir değişiklik olmadı.
.
Maçı kazanacağımızı düşünüyorum barça geçen hafta derbide kendi sahasında 30 lu fark yedi bir sürü skorerleri sakat bu durumda yakalamışken yeneriz bizim takımda zalgiris maçında kötü oynadı geçen hafta ama 2 gün sonraki daçka maçında iyi tepki verdi
- Dentmon affedildi
-
MAÇ SONUCU | Galatasaray Odeabank 78-64 Barcelona Lassa
Bu sezonun başından beridir hiçbir zaman yapamadığımız savunmayı yaptık ve rahat bir galibiyet oldu.Sadece Rice i tutumadık o da bizim maçları hep seviyor Maccabi deyken çok iyi maçları var bize hem onu biraz tutup hemde 4 5 dakikalık boşlamamız olmasaydı 50 lerde bile tutabilirdik barça sayısını bu galibiyet iyi moral olacak şu ana kadar Kızılyıldız ve Zalgiris maçlarını boşa kayıp olarak görüyorum şimdi üst üste 2 deplasmana gidiyoruz Baskonia ve Pana ikiside zor deplasman ama buradan 1 galibiyet çıkarırsak çok iyi olur
-
Maç Sonucu | Fenerbahçe 91-57 BEST Balıkesir. Tebrikler #Fenerbahçe!
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 8. hafta maçında evinde Best Balıkesir’i konuk eden Fenerbahçe, üçüncü çeyrekteki skorer oyunu ve savunmada Best Balıkesir’e 7 sayı tanımasıyla maçı 91-57 ile farklı kazandı. Obradovic maçta Ahmet Düverioğlu, Berk İsmail Uğurlu, Egehan Arna ya süre verdi.Fenerbahçe bu galibiyetle ligde ilk haftaki mağlubiyet sonrası 7. kez üst üste kazandı. Best Balıkesir ise 8. hafta tamamlanırken henüz galibiyet elde edemedi.
1Ç: 21-13
2Ç: 21-22 (42-35)
3Ç: 26-7 (68-42)
4Ç: 23-15 (91-57)
MS:91-57
-
Oklahoma Thunders`ın beklenmeyen mağlubiyetleri ve Wizards , Lakers , Jazz gibi takımların mükemmel takım oyunu, oyuncuların sezon başındaki bireysel başarıları (Davis , Harden , Westbrook, LeBron vs) bu sezonu bambaşka yaptı be.
-
@Korayy1903 said in Basketbol:
klenmeyen mağlubiyetleri ve Wizards , Lakers , Jazz gibi takımların mükemmel takım oyunu, oyuncuların sezon başındaki bireysel başarıları (Davis , Harden , Westbrook, LeBron vs) bu sezonu bambaşka yaptı be.
ben oklahomayı destekleyen biri olarak söylüyorum mağlubiyetler beklendik Durantın gitmesinden sonra meydan evet Westbrooka kaldı ama o da bir yere kadar 30 sayı atıp 15 asist yapıp 10 ribaund alması yeterli olmaz başka skorer isim yok oladipo orlandoda cok iyiydi daha buraya ayak uyduramadı pota altında ıbaka gitti yeri dolmadı eksik çok ondan normal bence bu mağlubiyetler play offlara ise ucundan zar zor katılıp ya da katılamaz
-
@Legend-Of-Galatasaray Brooklyn Nets
den sonra en kötü yönetim benim için Thunders yönetimidir. Ellerine Durant RWB Harden Ibaka Steven Adams gibi adamlar geldi çoğunu yolladılar ne uğruna bilinmiyor. Ibaka yı genç bir oyuncu ve ersan ile takaslıyorsun sonra ersanı jeremy grant ile sonra jeremy grant
ı performans düşüklüğünden oynatmıyorsun kusura bakmada neyin kafası bu yönetim şimdi Ibaka olsa belki pota altında Clippers gibi nba`in en güçlü pota altlarından biri olarak gösterilcez ama işte yönetimin kafası nerede bilinmez. -
@Korayy1903 aynen öyle hardeni durant ve westbrookla birlikte tutamadılar sonra duranti de kaptırdılar hatta westbrookunda bir ara ayrılması gündemdeydi şampiyonlar yaşanıcakken şimdi sıradan eski seattle haline döndürdüler
-
Lige çok iyi başlayan Clippers da 3 seri mağlubiyet aldı. Cleveland maçı öncesi koç Rivers, Blake'i dinlendirmek için oynatmadı ama Brooklyn'e yenildik. Ama yine de geçen senelrdeki gibi sakatlık problemi olmazsa Clippersımızdan en az bi konferans finali bekliyorum.
-
@Legend-Of-Galatasaray eski seattle da iyidi bi aralar Gary Payton ve Shawn Kemp le beraber.
-
@Korayy1903 ooo cok eski o sonradan luke ridnour chris wilcoxlar falan geldi oklahomaya taşınınca bir anda değişmişti
-
@Legend-Of-Galatasaray seaatle ken daha iyidi be isminden renklerine kadar bana kalırsa ama tabi 2012 finallerinde ki kadroya da hiçbir zaman sahip olamadı bu takım.
-
@Korayy1903 şampiyon olsalardı herşey değişik olabilirdi şimdi gelmeyen şampiyonluk yüzünden dağıldı takımda yönetimde