Basketbol
-
@Korayy1903 5 gün önceki mesajını daha yeni gördüm. Garry Payton ve Sahwn Kemp hakkında konuşmuşsun. Anılarım depreşti. İlk okul yıllarımı hatırladım. NBA Hangtime geldi aklıma. Kuralları bilmezdim o zamanlar. Basketbolda takip etmezdim. İnişe geçen topa blok vurup niye sayıldı bu sayı diye oyuna kızardım.
Kısaca bana basketbolu sevdiren ikiliye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Garry Payton & Shawn Kemp
Olmasalardı belkide ne NBA'i takip ederdim ne basketbol izlerdim ne de NBA 2K serisinin hastası olurdum.Aslında bu ikilinin hastası olup şuanda neden Oklahoma yerine Spurs'ü tuttuğumu soracak olursanız bilemiyorum. NBA'i takip etmeye başladığım zamanlar lise zamanlarıydı ve Popovich'i çok benimsedim o zamanlar ve Spurs'e kanım ısındı tabi daha yeni takip etmeye başladım NBA'i. Seattle Süpersonics'de yok. Takımın kapandığını düşündüm araştırmak yerine. Sonrasında gerçekleri öğrendiğimdeyse artık çok geçti. Çoktan Spurs taraftarı olmuştum bile. Ayrıca Durant'te çok itici geliyordu bana. Dolayısıyla böyle bir durum oluştu.
-
Tebrikler FENERBAHÇEM. Hedef Final Four #F4Glory
-
Fenerbahçe 76-71 Banvit
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında Banvit ile karşılaştı. Takımımız, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da oynanan mücadeleden 76-71 galip ayrıldı.
Çeyrek Skorları:
- Çeyrek: 19-18 (Fenerbahçe)
- Çeyrek: 18-16 (Banvit)
- Çeyrek: 20-19 (Banvit)
- Çeyrek: 22-15 (Fenerbahçe)
Fenerbahçe (76): Kalinic 16, Udoh 14, Sloukas 14, A.Muhammed 10, Antic 8, Datome 5, Melih 5, Vesely 4.
-
Triple-Double
ı bize normalmiş gibi her gün armağan eden Westbrook hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben kendi fikrimi söylersem kötüleyenler sürekli yok çok fazla top kaybı yapıyor çok fazla şut atıyor falan diyorlar. Peki abi kim atıcak şutu? Şu takımda elle tutulur bir adam daha söyleyin bana her maç formda olan. Oladipo
nun takım oyuncusu takım iyi oynarsa o da iyi. Kanter zaten hala 6.adam. Adams arada bir şahlanıyor. Thunders; Rockets gibi iyi set oynayan bir takım olsaydı zaten Westbrook çok çok çok daha iyi olabilirdi. Bunu geçen sene gördük ligin en iyi istatisliklerine sahipti kendileri. -
@Korayy1903 üst üste 7 oldu jordandan sonra ilk bu
-
Dün gece yapamamış sanırım Bestbrook o çok sevdiği Triple-double
ı :( Geçemedi Wilt Chamberlain
i şimdilik.. -
@Korayy1903 şom ağızlı oldum 8. gelmedi
-
@Legend-Of-Galatasaray Ben Wilt
in rekorunu egale etmesini bekliyordum. İstatislikleri onu gösteriyordu ama olsun. Nasıl olsa dediği gibi "MVP
lik umrumda değil önemli olan tek şey şampiyonluk" artık gözümde hain olan Durant`in yapamadığını yaparsa West bütün oklahoma halkı olarak ayağa kalkarız vallahi:D -
@Korayy1903 harden durant varken olamadılar şimdi bence çok zor yardımcı oyuncu bile yok oladipo bir yere kadar enes adams falan gecen sene waiters cok iyi gelmişti ama 3-2 den gs ye turu vermese gelebilirdi şampiyonluk kırılma anı orası
-
Tebrikler GS
-
CSKA Moskova 79-95 Fenerbahçe.
CSKA'yı dışarda 16 sayı farkla yenmek kolay değil. Euroleague'de 100 maç sonra ilk kez 16 sayı fark yediler. Ayrıca evlerindeki 17 maçlık yenilmezlik serisini de sona erdirdik. CSKA Moskova ile deplasmanda oynadığımız son 4 maçın 3'ünü kazanmışız. Euroleague tarihinde, uzatmaya giden bir maçta ilk kez bir takım 16 sayı fark attı. Daha ne yapalım? Tebrikler Fenerbahçe!