🌍 ⚽ Inne piłkarskie ligi świata
-
@mihau1878
Kiedyś te wielkie derby Szkocji, były bardziej zacięte, ale może jeszcze z dwa lub trzy sezony i znów zobaczymy tak zaciekłą walkę jak przed spadkiem Rangersów. -
@mihau1878
Ciekawe czy uda mu się coś osiągnąć z tym klubem, czy będzie tak jak w poprzednich przypadkach bez żadnych sukcesów :thinking: -
-
@maloba
Jeden z trzech najlepszych piłkarzy w historii futbolu dla Twojej wiadomości. Młody jesteś to nie wiesz,więc zobacz
ten drugi filmik uświadomił mi skąd inspirację czerpał Ronnie (Ronaldinho) identyczny styl gry i widzę podobieństwa w grze Neymara,a jednak wtedy nikt nie płakał,że Boski Diego nie szanuje rywali :face_palm_tone1: no ale cóż-to tylko gruby ćpun -
@mihau1878
Benfica zasłużenie zdobyła mistrzostwo Portugalii :flag_pt:. Grali przez cały sezon najrówniej ze wszystkich zespołów. -
-
@maloba
Boski Diego nie jest moim bogiem nie mam takich-za stary na to jestem chociaż nie,sorry-jest dla mnie nim mój 4-letni syn-ciągle chce kopać piłkę-to jest mój Bóg
Ja po prostu nie zgadzam się z niektórymi opiniami. Jeśli by chodziło np o Di Stefano to w zyciu nie napisałbyś złego słowa o nim. -
@mihau1878 Cieszę się z mistrzostwa Feyenoordu. Czekali na to 18 lat i wreszcie się doczekali. No i zobaczymy ich w Lidze Mistrzów!
-
@pimus1910 Puskas Di Stefano Gento Prawda ciezko jest byc obiektywnym Kibicujac oddanie Jednej druzynie , mimo to nie uwazam ich za najlepszych na swiecie . W historii pilki bylo mnostwo wspanialych nazwisk Ja wole zyc obecnymi czasami .
-
@Michal_ACM Pamietam jak dzis ten final pucharu Uefa i bramki Pierre van Hooijdonka
-
@Michal_ACM
Mnie również ucieszył ten triumf Feyenoordu. Najlepsze było to, że w ostatnim meczu o zwycięstwie w lidze zdecydowały bramki Dirka Kuyta :slight_smile:, który już swoje lata ma i być może to był jego ostatni sezon w zawodowej piłce, choć chciałbym, żeby jeszcze pograł.
A tutaj piękne zdjęcie potwierdzające moje słowa
-
@Byku-Duma-Warmii said in Inne piłkarskie ligi świata:
Zgadzam się z tym obrazkiem Jeszcze ta szczera wymiana uśmiechów między Kuytem i Dudkiem wręczającym trofeum. Co prawda w Feyenoordzie się minęli ale znali się przy okazji gry w Liverpoolu. Jurek też na pewno wniebowzięty po tym tutule
-
@Michal_ACM będę im kibicowal w LM aż nie trafia na Real
-
@Michal_ACM
Na pewno tak się czuł. Ogólnie cała struktura Feyenoordu jest fajnie prowadzona, na stanowisku Giovanni Van Bronckhorst, który jest wychowankiem tego klubu, a teraz Dirk Kuyt wraca do swego pierwszego klubu i wygrywa z nim pierwsze od lat mistrzostwo Holandii :flag_nl:. Moim zdaniem fajnie zarządzany zespół, który mam nadzieję ciekawie się wzmocni w letnim okienku i powalczy w europejskich pucharach w przyszłym sezonie :slight_smile: