ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@osmancandar Eyvallah Kardeşim Teşekkürler Allah Razı Olsun.
-
iyi akşamlar, iyi ramazanlar arkadaşlar
-
Cümleten Hayırlı Geceler Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar
-
Hayırlı Akşamlar Dostlar
-
Selam yani şimdi yeni ekip savaşlarında ekip içi veya rakipten oyuncu alimi transfer serbest mi ....
-
@tankkaplani aynen öyle hocam. sıradan bir lig gibi şu an. bu zaten bayağı tartışıldı çok basite indirilmiş diye. Ama ben zamanla düzeltileceğini düşünüyorum.
-
-
@ofmanager_
İlgi ve alakaniza teşekkür eder iyi oyunlar dilerim. -
@ofmanager_ dediğiniz gibi savaş kuralları yok. Fakat osm nin normalde zaten oyun kuralları mevcut. Rakibin bu kuralları dikkate alıp almayacagi bilinmediginden her türlü olasılığı düşünmek gerektiği inancındayım. Yani rakip oyun kurallarını delil göstererek rapor edebilir. Ki bu şekilde rapor ederse de bence rakip haklı olacağı için biz ekip olarak ekip savaş kuralları olmasa dahi, bireysel oyun kuralları doğrultusunda hareket ediyoruz ki herhangibir ceza almayalım diye. Sizlere de bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz diye.
-
şuan aktif olan promosyon kodu varmıdır ?
-
-
Hayırlı sabahlar bu saatlerde bizi ayağa kaldıran iş sistemine birkaç kelime söylemek isterdim ama ağzımı bozmayım şimdi
-
Hayırlı Cumalar
-
Selâmün aleykum
Günaydın hayrli cuma lar cümleden
Arkadaşlar şimdiden Özür dilerim. Bazı menajerler diyor ya hani istediğimiz hesabı alırız kime ne bu oyun kuralları içinde diye. Yanlış biliyorlar. Onların vesilesi ile diğer tüm menajerleri de bu konuda bilgilendireyim
konunun uzaması taraftarı kesinlikle değilim sadece kuralları bilmeyen temiz niyetli menajerler bilgilensın istediğim için bu kuralı gösterme ihtiyacı hissettim. Tekrar Özür dilerim. İyi forumlar herkese
4.ncü maddeyi lütfen dikkatlice okuyun -
Hayırlı Cumalar, İyi Ramazanlar...
-
@bayram-karakuş Senin amacını çok iyi biliyoruz . Sen ortalığı karıştırıp prim yapma ve kaos yaratma derdindesin ama senin oyunlarına gelmeyeceğim ve eminim ki kimse de senin oyunlarına gelmez . O yüzden sana istediğini vermeyeceğim , senin prim yapmana ve kaos yaratmana izin vermeyeceğim . Hiç sana cevap verip de senin seviyene inmeye niyetim yok . Kendi kendine konuşmaya devam et .
Herkese iyi günler .