ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Tünaydın herkese
-
@sexafonn said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@vadante Lütfen forumlar da kışkırtan mesajlar atmayın.Flood yapmak yasaktır.Hesabınızın güvende olmadığını düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Tr.support@onlinesoccermanager.com
Iyi forumlar.
Flood için özür dilerim
Benim hesabım güvende değil ve 5 gün önce sizinle iletişime geçtim sonuç ne oldu
Hiçbirsey ....
Bence herkes kendi adaletini kendi buluyor dün gece bizim yaptığımız gibi
Umarim forum bani verirsiniz bana şimdi
-
Team of Leaders ekibini kimse zan altında bırakmamaya dikkat ederse seviniriz, bu olaylar ile uğraşacak boş zamanımızın olmadığını belirtmek isteriz ayrıca Bizim ekibimizde savaşları yarıda bırakıp başka ekibe giden bir insandan böyle olumsuz davranışları görmem beni şaşırtmadı doğrusu tüm foruma saygılar.
-
@suçlusun11 Hesap güvenliğinden kendin sorumlusun. Hesabını çaldırıp burada boş laf yapıp ona buna sallayarak yardım istersen yardım alamazsın. Açtığınız multi hesaplarla burada kabadayılık yapıp adeletten bahsetmeniz komik
-
@sexafonn said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@suçlusun11 Hesap güvenliğinden kendin sorumlusun. Hesabını çaldırıp burada boş laf yapıp ona buna sallayarak yardım istersen yardım alamazsın. Açtığınız multi hesaplarla burada kabadayılık yapıp adeletten bahsetmeniz komik
Bu moderetor arkadaş bu cümlelerden sonra görevinde kalırsa @GalipCaliskan1907 sadece tebrik edicem
Attığım mailleri gördün mü?
Hesabım yok ve yeni hesap açtım multimi oldu şimdi bu
-
@suçlusun11 dün Türk ekibinden hesap çalınmasındanmı bahsediyorsun adalet olarak. İnşallah herkes okuyordur bu mesajları.
-
@u-aktuna hey allahım ya
Neyden bahsediyorsun anlamadım ama @F-S-M-0-13 de numaram var ondan isteyip ulaşabilirsiniz bana
-
“Cennetlikler üç gruptur. Bunlar: Âdil ve başarılı devlet başkanı, yakınlarına ve Müslümanlara karşı merhametli ve yufka yürekli olan kişi, ailesi kalabalık olduğu halde haram kazançtan sakınıp kimseden bir şey istemeyen adamdır.” (Müslim, Cennet 63)
-
Cümleten Selamun Aleyküm
-
@yiğitcan616 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Cümleten Selamun Aleyküm
Aleyküm selam
@ardaheyyoarda said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
geçmiş olsun arkadaşlar forum uygulaması çıktıktan sonra ekip çalınmaları başladı (tabi bu benim gözlemlerim) gerekli arkadaşları etiketlememe rağmen aradan 3 4 gün geçmesine rağmen gelipte uygulamanın gb tarafından yazılmadığını belirtmedi uygulamayı kurmayın yem olabilir bir daha böyle kötü şeylerin yaşanmaması temennilerimle
Adamlar ekip olayına bir şey yazmadılar gelipte bu konuyamı birşey yazacaklar ki uygulamayı yapan kişide zaten forum moderatörü ve zaten gerekli izinleri aldığını ve incelendiğini de söylemişti. Ekiplerin ele geçmesiyle alakası olduğunu sanmıyorum BENCE.
-
Değerli Kardeşlerim
Ekibimizde yaşanan hadisenin forumda paylaşılan uygulama ile ilgili hiçbir bağlantısı yoktur
İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz. -
@hustundel @GalipCaliskan1907 @SpecialOne
Selamün Aleyküm
son günlerde, özelliklede son paylaşımlarımın büyük çoğunluğunda ne hikmetse paylaşımlarımda selam dahi versem, birileri tarafından eksileniyorum. Eksilenmek şahsen umurumda değil ve de beni asla çizgimden ve karakterimden de bozmaz. Lakin bu eksilenmelerin amacı; beni tahrike yönelik, provakeye yönelik, sinirlerimi bozmaya yönelik olduğundan sizlerden ricam buna bir çare bulmanızdır. Ben paylaşımlarımda sadece A kelimesi dahi yazsam sanırım yine eksileneceğim.
Dediğim gibi eksilenmek benim asla umurumda değil, lakin forumları birilerinin sahiplenmesi ve kendilerinden başka/başkalarının yada istemedikleri kişilerin paylaşımda bulunmalarını engellemekte olabilir.
2012 den beri OSM bünyesindeyim. Forum kurallarına azami ölçüde dikkat eden birisiyim. Lakin verdiğim selamı, paylaştığım güzel sözleri yada ayet ve hadislerin eksilenmesi hiç hoş bir şey değil. Elhamdülillah Müslümanız. Bir Müslümanın Allah'ın selamını, Allah'ın ayetini ve Peygamber Efendimizin söylediği sözler olan hadisi eksilemesi yakışık alan bir konu olmadığını düşünmekteyim.
Teşekkür ederim
Saygılar
-
Cümleten Hayırlı Geceler
-
Hayırlı geceler
-
İyi geceler dostlar
-
@f-s-m-0-13 iyi geceler abi gececi misin bugün de