ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@supernova-8 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@f-s-m-0-13 Arda @sistematikci Yusuf @Sabit-Mamedov Saby @SEXAFONN Ali
@RevengeisComing Fatih
Herkese iyi akşamlar!Tebriklerim sizi Kaptan Arda'ya ve harika ekibin! Mükemmel iş arkadaşlarım! thum Hepiniz için çok mutluyum!
@SUPERNOVA-8 Teşekkürler, Sofi Bu arada Türkçeniz cok iyi
-
@sabit-mamedov
Mənim sevincim, sevgilim idi
Cənab Google'a xüsusi təşəkkür edirik! -
@supernova-8 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sabit-mamedov
Mənim sevincim, sevgilim idi
Cənab Google'a xüsusi təşəkkür edirik!@SUPERNOVA-8 Belə görünür ki, təkcə Türkcəniz deyil, Azərbaycaniz da əladır Siz əsl poliqlotsunuz, Sofi xanım
-
-
@supernova-8 Teşekkür ederim değerli dostum iyiki varsın
-
@mrtgll33-test_nl Güllücüm sorunun ne bilmiyorum ama osm izin vermiyor düşük rütbeli olan sana yazmama baya baya sorry
-
Selamun aleyküm değerli arkadaşlar ben ekip için üye arıyorum ne yaptıysam üye bulamıyorum ekip kısmınada yazdım ancak nafile sonuç yok 10 - 20 üye aramıyorum ekibime 2 - 3 adam gelsin fakat kaliteli adam gelsin ancak hiç bi şekilde bulamadım çok uğraştım ekibe giriş kısmını açık bırakıyorum ama gelen kimsede yok yok mu bunun bi çaresi değerli arkadaşlar nerde bulabilirim kaliteli 3 - 4 kişi ? Yardımcı olursanız memnun olurum Allah razı olsun hepinizden
-
Vefatının 101.seneyi devriyesinde Ulu Hakan Cennet Mekan Abdülhamid Han'ı Rahmet ve Minnetle anıyoruz..
-
cümleten hayırlı geceler arkadaşlar
-
Günaydın Hayırlı sabahlar hayırlı ışler
YENICERILER
-
@rabellion Oo kral valla özledim seninle atışmayı
-
Selamun aleykum geri döndüm.
Buraları kimselere yar etmeyiz -
@saidkayaa Aleykümselam
-
@aymakmm hayırlı geceler nasılsın iyi misin kardeşim cümleten herkese selam olsun