ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
merhaba arkadaşlar , nasılsınız?
Bazı eski oyuncuları bura da görmek güzel -
Selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız ?
-
@gs-ramo-1905 ve aleyküm selam dostum, sen nasılsın?
-
Merhaba arkadaşlar. Oyuna veda etmeme kısa bir süre kala, top 10'a kadar yükselmiş olduğum dünya sıralaması kariyerimi bugün itibari ile sonlandırdım. Artık takım yönetmeyeceğim dolayısıyla sıralamada olmayacağım. Temiz oyun anlayışından ödün vermeyip, emeği ile sıralamada yarışan herkese eğlenceli rekabetten ötürü çok teşekkür ediyorum.
-
@Mehmet-Reşat-Nayır İyiyim kardeşim sen nasılsın
-
@ali̇-koç-61 dostum, eğer özel değilse, oyuna veda etmenin sebebi nedir?
@GS-Ramo-1905 iyi çok şükür, takılıyorum öyle forumda
-
@Mehmet-Reşat-Nayır Ara sıra konuşmak lazım forumda boş kalmasın buralar
-
@gs-ramo-1905 kesinlikle sana katılıyorum
-
@mehmet-reşat-nayır Yeteri kadar eğlendiğimi düşünüyorum dostum.
-
@ali̇-koç-61 keşke bizi taşımaya devam etseydin ama madem kararlısın.
kararına saygı duymaktan başka bi' şey yapamam.
-
@Rıdoo20 Konuşmak lazım kardeşim cevaplamak lazım birisi bir şey yazdığında forumu böyle eski haline getirebiliriz Birbirimizi tanıyarak yeni kişiler eklenerek
-
Merhaba ben bu oyuna ofm zamanında başladım ancak osm'ye geçtiğinde çok anlamadım ve bıraktım o zamanlar forumda çok aktiftim.Şimdi 1-2 arkadaşın ricasıyla yeniden başladım ve forumlara bakayım dedim de forumlar çok anlaşılamaz olmuş burayı bulmak çok zor oldu.Ayrıca eskisi gibi eğlendirici başlıklar da pek yok sanki eskiden olduğu kadar
-
@crews3135 zaman gecirdikce alisiyorsun ama tabi ki eski tadı yok
-
@crews3135 Merhaba arkadaşım ve OSM oyununa tekrar hoş geldiniz !
Geliştirilmiş yeni forumlar artık Gamebasics'e ait değil. 2016 yılı sonuna kadar bize tanıtıldılar. Lütfen onları araştırmak için zaman ayırın ve herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa, her zaman sorularınızı Destek konusuna gönderebilirsiniz. -
@supernova-8 your translate is awesome Sofia
-
Çok teşekkür ederim Hakan . Ve ayrıca teşekkürler Google tercümana gider.
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar