ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@Procs1914 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Atatürk'ün önderliğinde açılışının 100. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz!
Yolundan asla vazgeçmeyek, Kurtuluş Savaşı'nda kaybedilen canların, verilen emeklerin boşa gitmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceğiz.
Tüm Dünya çocuklarının 23 Çocuk Bayramını kutlarız!
"Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar!"
- Mustafa Kemal Atatürk
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ımız kutlu olsun arkadaşlar.
Herkese iyi oyunlar keyifleriniz nasıl ?
Nasıl gidiyor karantina günleri ?
Varsa müzik önerilerinizi de alırım. -
'' Her çocuğun doyasıya yaşaması gereken 23 Nisan, Türkiye’nin tek ulusal bayramıdır. ''
- Mustafa Kemal Atatürk...
Saygıyla ve Özlemle anıyoruz.
-
“ Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!
-
@SirFearless bunun için ayrı bir başlık görmedim. Böyle bir günde ayrı başlık acilsaydi daha iyi olurdu.
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun. Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.
-
merhabalar reklam izlerken video is loading de kalıyor arada sayfayı yenileyip tekrar tıklamam gerekiyor bu sorun benden kaynaklı mı ?
-
@BlackWhiteee arada bendede oluyor bu sorunu Destek bölümünden iletirseniz görevli arkadaşlar geri dönüş yapabilir
-
merhaba, param olmadığı için chip ile transfer yapayım dedim 93 lük ramos 172 chip olarak göründü bende gidip 1250 chip satın aldım. ve chip aldıktan sonra toplam chipim 1800 falan oldu. sonra gidip alayım dedim. bir de ne göreyim 172lik ramos 800 chip oldu. yani chiple transfer elindeki chip miktarına göre oranlıyor sanırım. bununla karşılaşan başka birisi var mı? Böyle bir saçmalık hayatımda görmedim. yani chip almak mantıksız onu anlamış oldum.
-
This post is deleted!
-
@MehmetCetinTD
şunları kontrol etde ezbere konuşmazsın belki birdaha.
-
Ekran görüntüsünü aldığınız 2 zaman arasında 1 transfer simülasyonu gerçekleşmiş. Her transfer simülasyonunda oyuncunun fiyatı bir mikta düşer. Çok az bir düşüş yaşandığı için yuvarlandığında aynı gözükmüş. Coins miktarındaki düşüş bundan kaynaklanıyor. Durduk yere sistem sizden az ya da çok coins istemez!! Ve ayrıca üslubunuza dikkat etmek zorundasınız! Forum kuralları'nı okuyabilirsiniz.
-
Oruç oruç nasıl takımla ilgilenecez ya
-
This post is deleted!
-
@TezcanReis55 reis ben oyunculara maç günü çocuk orucu tutturuyorum. iş daha önemli
-
@ceysın45 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@TezcanReis55 reis ben oyunculara maç günü çocuk orucu tutturuyorum. iş daha önemli
Reis sen nasıl çocuk orucu tutturuyon
-
Yaşama emeğiyle değer katan, alın ve akıl teriyle kazanan herkesin 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun.