ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@F.S.M.0.13 Günaydın abi o zaman bende iyiyim spora gidecektim yağmur başladı Tokatta
-
Herkese selam olsun arkadaşlar
-
@koyucu6704 Aleyküm selam
-
@koyucu6704 aslm kardeşim
-
Beyler biz bir lig kurduk, modaretör arkadaş ligdeki gazeteye yazı yazma yerini bulamamış, nasıl gazeteye yazı yazabiliriz? Bir de bu arkadaş gazete yazma yetkisini başka birine devredebilir mi? (Bir kaç sene önce yazabiliyoruz diye hatırlıyorum)
-
@SirKayaaa artık yapamazsin kalkti o seçenek
-
@F.S.M.0.13 nasılsınız kardeşlerim
-
@koyucu6704 iyiyiz çok şükür seni sormalı kardeşim
-
Çok şükür kardeşim allah razı olsun
-
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar.
-
@koyucu6704 eyvallah kardeşim sen nasılsın inşallah
-
Selamün aleyküm hayrlı akşamlar.
Arkadaşlar oyunla ilgili bi anket düzenleniyor bundan haberiniz varmı? sanırım sezon bittikten sonra sıfırlanmayacak takımlar galiba. -
@Bayram-Karakuş Anket söz konusu, Albino tarafından fikirler alınıyor. Henüz net bişey Yok sadece anket ve menajerlerin fikirleri.
-
@F.S.M.0.13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@SirKayaaa artık yapamazsin kalkti o seçenek
Üzdü ya, eyvallah müdür.
-
@Bayram-Karakuş Şuan için bir yorumda bulunmak erken, GameBasics önerileri dikkate almaktadır, neden olmasın.
-
iyi gunler
-
@Bayram-Karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Selamün aleyküm hayrlı akşamlar.
Arkadaşlar oyunla ilgili bi anket düzenleniyor bundan haberiniz varmı? sanırım sezon bittikten sonra sıfırlanmayacak takımlar galiba.@mrtgll33 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@Bayram-Karakuş Anket söz konusu, Albino tarafından fikirler alınıyor. Henüz net bişey Yok sadece anket ve menajerlerin fikirleri.
böyle bir şey olursa ki olmamalı eski halinden eser kalmaz. şahsen ben istemem bunun olmasını.