ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@sosyokrat Valla kanka napalım hafta sonunu değerlendiriyoruz Oyun bu aralar istatistiklere bakmıyor Akhisar misali gelip atıyor rakiplerim hep
@ofmanager_ Takip ediyorum ligleri çoğu ligde çekişme var ama daha çok var bu ligde ilk 5 e girip üst tura çıksanız yeter burda edindiğiniz tecrübeyle diğer grupta daha iyi olacağınıza eminim
-
@ofmanager_ finalde 5 olsun yeter, G grubunda alıp giden var istikrarlı bir arkadaş galiba brazilyalı umarım bizden biri kazanır :flag_tr:
-
@ofmanager_ Bu sene ilk İFT 2018, yarıyolda bırakmıcak bikaç kişi bulursam vaktim de olursa isteğe bağlı 1-2 kişiyle yapılacak iş değil yoruyor çok yük biniyor
-
@ofmanager_ aynen oyle hocam aniden ligin dengesi degisebilir tepetaklak olabilirz
-
Selamunaleyküm
-
@gs_metecan Aleyküm Selam
-
arkadaşlar bu turnuva hakkında kısaca bir bilgisi olan var mı? ingilizce eksikliği yaşıyorum
-
@ofmanager_ linki atmayı unutmuşum bu turnuva https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/27152/crew-cup-world-edition-english-only/323?page=17
-
@ofmanager_ ilk turu İngiltere ligi ile yapıldı ligi havuz dağılımı ile 5 ekibe ayrılıp bir nevi savaş gibi bir organizasyondu ikinci turu bekliyoruz
-
@di̇ço55 peki benim ekibi alırlar mı acaba?
-
@ofmanager_ Malesef kayıt durumu söz konusu degil.Turnuva devam ediyor