ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@f-s-m-0-13 Öğretmen
-
@aymakmm oo ne kadar güzel @sistematikci kardeşimde öğretmen
-
@f-s-m-0-13 Hocamla daha önceden tanışmıştık
-
@sistematikci Hazırlamak dert değilde okuyup sonra analizlerini çıkarmak ölüm gibi geliyor. Sandalyede hep dizili 500-600 kağıdı görünce yaşama sevincim kayboluyor. Öğrenciler benim kadar çalışsa keşke.
-
@sistematikci Sınıf öğretmeni yerine Rehberlik yada Beden Eğitimini tercih ederim. Bizim okulda en rahat onlar diğer okulları bilmiyorum.
-
@aymakmm Haklısınız hocam bir de onlar var, doğru en iyi onlar :slight_smile: Ama ben branşımı seviyorum. Önemli olan dersteyken dersini severek anlatabilmek, öğrencilere de sevdirebilmek ve de hem dersi hem de özellikle hayatı öğretebilmek. Bunu başardığınızda gelecek nesillerimizi de teminat altına almış oluyoruz. Eğitimde Geleneksel yaklaşımdansa Pragmatik yaklaşımları kullanmak gerektiğine inanıyorum. Özellikle yaparak yaşayarak öğrenme felsefesi gerçekten çok doğru bir durum. Çünkü insan bir şeyi gerçekten icra edince çok daha iyi öğreniyor ve de kolay kolay unutmuyor.
-
@sistematikci Suso
-
@CnytAkn Gördüm cevabı da bakamadım. Yuya Buko nasıldı ama, felekleri şaştı adamların harf ala ala
-
@sistematikci Ben bılıyodum da bozmak ıstemedım sadece bo yazınca transfermarkt ta cıkmıstı
-
Günaydinlar. Okul ve sinav yogunlugundan fazla ugrayamiyorum buralara nasilsiniz
-
@saniyeyılmaz Seni gördük daha iyi olduk Mücahit, sınavlarda başarılar kardeşim
-
Hayırlı Akşamlar Dostlar