ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@bayram-karakuş Ne şartı.
-
@ofmsüperstar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@bayram-karakuş Ne şartı.
Hesap isminde (nickinde) istikrarlı ve Osm de aktif olman şartı
-
@bayram-karakuş Ben Zaten hep osmde aktifim.
-
@ofmsüperstar o şart tamam diyelim. Peki ya diğer şart?
-
@bayram-karakuş diger şart neydi.
-
@bayram-karakuş Osm de hesap ismi değiştirmek mümkün olmadığı için şartlar tamam
-
@ofmsüperstar diğer şart da yazılı ya zaten. Bı şartımı cevap yazıp diğer şartım es geçmişsin
-
@bayram-karakuş yönetici arkadaşlar ve diger menajer arkadaşlar gibi istikrarlı bir şekilde başarılı olmaya geldim ve kendi ürettigim taktiklerle bunu yakalaya bilecek kapasitede olduğuma inanıyorum.
-
@ofmsüperstar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@bayram-karakuş yönetici arkadaşlar ve diger menajer arkadaşlar gibi istikrarlı bir şekilde başarılı olmaya geldim ve kendi ürettigim taktiklerle bunu yakalaya bilecek kapasitede olduğuma inanıyorum.
Bunlara bi sözüm yok ki.
-
@bayram-karakuş 2 şart ne tam olarak onu anlamadım.
-
@ofmsüperstar 2 şartımı da aynı mesajda yazdım. Birine cevabını yazıp diğerine yazmadın. O mesajımı yeniden okursan diğer şartıma da cevap yazabilirsin
-
bi kaç taktik verebilirmisiniz
-
@enes-reis41 Taktik bölümüne yazabilirsin
-
@bayram-karakuş Hesap isminde (nickinde) istikrarlı ve Osm de aktif olman şartı dedin bana bende zaten hesap ismi degiştirme olmadıgı için 2 şartta tamam oluyor zaten.
-
@ofmsüperstar tamam o halde. En az 5 ay bu hesapla osm de aktif olursan seninle ekip kurmayı belki düşünebilirim. Hem bu zaman zarfı içinde forumlara iyice alışır ve yeni bilgiler öğrenirsin hem de ana hesabınla biraz olsun mp toplarsın.
-
@bayram-karakuş Aynen hedefim zaten 5 veya 6 ay boyunca olduğunca MP puanı toplamak.
-
@ofmsüperstar Merhaba
Oyunda yeni olmadığınızı datalardan görebiliyorum . Neden kendinizi yeni bir kullanıcıymış gibi tanıtıyorsunuz