2018 FIFA Dünya Kupası
-
@BABAYİĞİD-aslantepe valla kardeşim enteresan bir durum ortaya çıkardı
-
@mrtgll33 bence de yine bir kaos ortamı olurdu mahalle maçına çevirirdik iyice
-
@Legend-Of-Galatasaray beklediğim düşünce valla buydu milli takım bu izlenimi bıraktı bize bir kere
-
@mrtgll33 yıllardır böyle yıllar önce letonya maçından başladı bu maçı mahalleleştirme olayı alışkanlık haline getirdik çünkü geriye düşersek bir sistem olmadığı için tabiri caizse hurraa diyip hücuma cıkıyorlar
-
@Legend-Of-Galatasaray sonra da olanlar oluyor
-
@mrtgll33 KAOS
-
Evet galibiyet aldık ama oynanan oyundan memnun kalmadım daha farklı bir galibiyet beklerdim yine de Arda , Selçuk , Burak , Gökhan gibi tecrübeli isimlerin milli takıma geri dönüşü bizi olumlu anlamda etkiledi .
Yalçın ' ın artık kadroya monte edilmesi gerekiyor Süper ligin en iyi stoperi Yalçın milli maçlarda mutlaka oynamalı , Mehmet Topal stoperde değil orta sahanın göbeğinde oynamalı . Bir Fenerbahçeli olarak Hasan Ali ve Volkan Şen ' in performanslarını yeterli görmüyorum .
-
@RvP1228 Ben dünde milli takımı beğenmedim. Genel olarak hala kalitemizi ortaya koyamıyoruz. Rakip Kosava gibi yeni kurulan zayıf bir takım ama maç boyu topa bu kadar sahip olup bu kadar az pozisyon üretebilmek de ayrı bir soru işareti? Ben şahsen olan biten bütün olaylardan sonra yeniden milli takıma dönen oyunculardan daha da bir hırslı daha da bir iyi oynamalarını beklerdim. Arda gereksiz yere çok topla oynama isteği yüzünden bir çok top kaybı yaptı, Selçuk sürekli kısa pas yaptı yan pas yaptı durdu, Burak bildiğimiz Burak yine ofsaytlar kendini yere atmalar Gökhan sezon başında beşiktaşta yedekti yeni yeni oynamaya başladığı için yeni yeni form tutuyor gözüktü beklenti daha fazla kendisinden. Yani işin özü dünkü maçtaki oyunla rakipbimiz kosava değilde hırvatistan, ukrayna yada izlanda olsaydı büyük ihtimalle golü zor atar ya beraberlik yada mağlubiyet alırdık.
-
@RvP1228 performansı geç kafa atıyorlar birbirlerine hiç hoş değil
-
@Hkn-Şhn Doğru söylüuorsunuz, Arda özellikle doğru düzgün klas bir iki çalımını göremedik, sanırsam emro mora o kadar alıştık ki kaleye hızlı gidemiyoruz onsuz, dünkü maçta eminim emre olsaydı ilk yarıdan iş bitmişti... Ne kadar bazen topla gereksiz oynasada Arda dan da Volkan dan da hızlı rakip alana topla hareket ediyor.
-
Kosovayı 2-0 yendiğimize hiç sevinmedim çeyrek finalde yarı finalde rakiplerimiz ispanya fransa italya vb. olucak rezil olucaz. Çeyrek finalden daha yukarı çıkmak için kosovayı en az 4 averajla yenmeliydik bence. Yinede destek tam destek hadi bakalım.
-
@mrtgll33 emre moru bir anda bizim gözümüzde yıldız yapan şey dikine doğru adam eksiltmesi oldu 20 yıldır adam eksiltebilen bir türk oyuncusu yok ne dünya 3.lüğü zamanında ne de 2008 yarı final zamanında öyle birini görmediğimiz için bir anda emre mor cıkınca süper yetenek gibi geldi ülkemizdeki herkese
-
@Legend-Of-Galatasaray Ülkemiz için süper yetenek ben o görüşü desteklerim
-
@mrtgll33 nuri şahin de yetenekti yıllar önce diğerlerine çekti emre morun sonu da öyle olacak üzüm üzüme baka baka kararır misali
-
@Legend-Of-Galatasaray sanmıyorum çünkü çok farklı oyun tarzları ve mevkileri emrenin gelişimini iyi yaparsa dortmunda zirveyi görür çabucak
-
Emre Mor ' un fazla abartıldığını düşünüyorum evet yetenekli bir futbolcu ama Emre Mor kadar yetenekli olup da Emre Mor kadar konuşulmayan bir sürü gençlerimiz var onlara da bu şans verilmeli mesela Oğulcan , Kubilay Kanatsızkuş , Enes Ünal , Bilal Başaçıkoğlu bunlar çok yetenekli oyuncular . Emre Mor popüler oldukça egosu da artıyor ego probleminden kurtulmalı.
-
@RvP1228 said in 2018 FIFA Dünya Kupası:
Emre Mor ' un fazla abartıldığını düşünüyorum evet yetenekli bir futbolcu ama Emre Mor kadar yetenekli olup da Emre Mor kadar konuşulmayan bir sürü gençlerimiz var onlara da bu şans verilmeli mesela Oğulcan , Kubilay Kanatsızkuş , Enes Ünal , Bilal Başaçıkoğlu bunlar çok yetenekli oyuncular . Emre Mor popüler oldukça egosu da artıyor ego probleminden kurtulmalı.
Güzel oyunlara değindin kardeşim, Oğulcanı canlı gözle izledim potansiyeli çok yüksek ama inanki bi emre mor seviyesinde değil. Onun dışında Kubilay da zaten yeni yeni forma şansı süre alan bir oyuncu ki bunlarda alt milli takım gruplarında forma şansı bulunup izlenen oyuncular, Enes Ünal yetenekli Hollanda Gol Kralı forma şansı buldukça süresi artırkça geleceğimiz olacaktır bizim. Bilal ise tam bir dinamo bence kesinlikle forma şansı az az verilmeli, tek dezavantajı 90 dakikalık kondisyon olduğuınu düşünüyorum cunku kendi takımınında da ağırlıklı olarak snradan oyuna giren bir milli oyuncumuz ama çok yetenekli 1-2 maç izleyerek çok iyi anlaşılacak bir oyuncu ve bunlara benzer bir çok futbolcumuz var.
-
@mrtgll33 farklı ama türk insanının kafa yapısı aynı başka milli takımda olsa süper yetenek olabilir belki misal özil muazzam bir oyuncu bizim milli takımı seçse buralara kadar gelemezdi