2018 FIFA Dünya Kupası
-
@F.S.M.0.13 Yok maskeli
-
@Sultangazililer1 imzanı beğendim banada yapsana
-
@F.S.M.0.13 Favori menager'im yaptı söylim sanada yapsın
-
@Sultangazililer1 sana zahmet söylede yapsın bir tane
-
@F.S.M.0.13 Yine gol atıyorsun abi
-
@Sultangazililer1 estf
-
@F.S.M.0.13 buyrun
-
@F.S.M.0.13 var bende esmerlik
-
Sohbet için lütfen Sohbet yerini kullanalım arkadaşlar :thumbsup_tone2:
-
@saniyeyılmaz kusura bakma kardesım muhabbet bazen akıyor
-
@saniyeyılmaz Go Go Go diyorsun
-
2002 dünya kupası ve 2008 avrupa kupası kadroları çok iyiydi şuanki kadromuz daha iyi çok iyi avantajlara sahip takım ama 2002 ve 2008 deki olan takım olma ruhu birlik beraberlik şuanki Milli takımımızda yok ne yazık ki eğer bütün olmayı becerebilirsek o zaman rakipler karşısında çok iyi olur ve puan alırız...
-
@YnsKya08 2002 konusunda haklısın ama bence 2008 kadrosu iyi değildi sadece başarı geldi iyi oynamadan hep son dakikalarda attık
-
@Legend-Of-Galatasaray şuan 25 yaşındayım 2002 dünya kupasında aldığımız dünya 3 lüğü çok şey kattı ama şenol güneşi haksız yere göndermeseydiler şuan Milli takımlar böyle olmazdı.
-
@YnsKya08 bence o zamanki başarı tabi şenol güneşin katkısı büyük ama o zaman yakalanan jenarasyon efsaneydi belki bir daha denk gelmez
-
@Legend-Of-Galatasaray o zamanki efsaneler farklıydı bizim için değerliydi tabi ama şuan milli takımda bir çok dünya yıldızımız var büyük takımlarda oynuyorlar aradaki fark sadece bu takımda ruh yok
-
@YnsKya08 sıkıntı da orda işte büyük takımda oynayan yada iyi liglerde oynayan futbolcularımız kendini bir şey sanıyor
-
@Legend-Of-Galatasaray orası da var tabi ki şuan zaten ülkemizdeki sıkıntıda yabancı kuralı böyle giderse zaten milli takımada oyuncu bulamayacaklar.
-
@YnsKya08 said in 2018 FIFA Dünya Kupası:
şuan zaten ülkemizdeki sıkıntıda yabancı kuralı böyle giderse zaten milli takımada oyuncu bulamayacakl
yabancı sayısı 0 olsa bile ben yetenekli oyuncular yetişebileceğini düşünmüyorum bunu yapabilecek bir ülke değiliz eğitmen yok ülke de oyuncu kendi başına da olamaz çok şanslı olması lazım ya da eline geçen şansı kullanması lazım arda gibi